Tip Top Toys telefon contact

Set de joacă Barbie Clinica mobilă, caravană Care Clinic HKT79

  • Marca: Barbie
  • Cod produs: TOY-006220
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   Barbie, Mattel

Descriere

Set de joacă Barbie Clinica mobilă, caravană Care Clinic HKT79.

Copiii pot coase o carieră în modă cu păpușa Barbie® și setul de joacă Make & Sell Boutique™! Tinerii designeri vor adora să-și creeze propriile look-uri cu funcția ușor de utilizat de imprimare cu folie. Un suport de expunere și umerașe prezintă designurile originale pentru cumpărare, iar clienții pot face cumpărături cu un registru realist și un cititor de carduri! Cinci foi de folie și autocolante reutilizabile permit distracție repetată și posibilități infinite. Păpușa nu poate sta singură. Culorile și decorațiile pot varia.

Cu setul de joacă Barbie® Make & Sell Boutique™, copiii au tot ce le trebuie pentru a-și face propriile designuri cu folie pentru păpușa Barbie® și pentru a crea mai mult de 150 de look-uri originale!
Procesul este simplu - selectați o modă și plasați-o pe „imprimantă”, adăugați autocolantul și acoperiți-l cu foaia de folie aleasă, apoi treceți instrumentul de frecare peste zona de 3 ori și descoperiți un design cool!
Desprindeți autocolantul pentru a-l reutiliza pe o altă modă - setul include 2 topuri, 2 pălării și 3 poșete, plus 3 foi de autocolante cu imagini iconice și 5 foi de folie, inclusiv 2 modele sclipitoare!
Agățați produsele pe suportul de expunere și pregătiți-vă pentru clienții care cumpără designurile creative!
Vindeți articolele la casă la registrul folosind cititorul de carduri de credit realist pentru o experiență autentică de butic!
Încântați copiii cu propriul lor studio de design, de cumpărare și de vânzare, unde își pot explora creativitatea! Perfect pentru copiii de 3 ani și peste care iubesc moda și designul.

Include 1 păpușă Barbie® îmbrăcată cu rochie și pantofi, 1 stație de design, 1 suport de expunere, 1 casă de marcat, 1 instrument de frecare, 1 foaie de autocolante, 5 foi de folie, 1 tricou, 1 top, 1 pălărie, 1 vizieră, 1 poșetă, 1 geantă, 1 sac de cumpărături, 2 umerașe, 1 card de credit, 1 instrument de frecare a foliei și 3 pixuri.

Greutate: 160 g.
Dimensiuni: 28.5 x 18.5 x 8.5 cm.

Vârstă recomandată: 5 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie