Tip Top Toys telefon contact

Descriere

Mașinuță cu radiocomandă scara 1:12 Spray Car High Speed.

Mașină cu telecomandă la scară 1:12 Spray Car High Speed A Hiper-Drift este combinația perfectă de viteză, precizie și distracție. Această mașină de jucărie cu telecomandă de 4 canale nu este doar o simplă mașină de curse - oferă abilități excepționale, care fac jocul și mai interesant.

Particularitatea mașinii este că poate derapa - în virajele strânse, pur și simplu alunecă în curba, exact ca mașinile reale de drift. Dar asta nu este tot! Mașina Hiper-Drift are și o funcție unică: pulverizează vapori de apă pe spatele ei, ceea ce creează impresia că roțile ei fumegă de la viteză, ca o mașină de curse reală.

Mașina de jucărie vine cu o telecomandă de 4 canale, care îi permite utilizatorului să controleze complet fiecare mișcare a mașinii - înainte, înapoi, stânga și dreapta. Funcționarea stabilă și durabilitatea mașinii garantează că cursa nu se va opri niciodată.

Mașina Hiper-Drift cu telecomandă este cadoul perfect pentru orice copil sau adult pasionat de viteză și adrenalină. Aduceți emoția pistei de curse în casa dumneavoastră cu această mașină de jucărie uimitoare!

Mașina funcționează cu 2 baterii AA (nu sunt incluse) + o baterie reîncărcabilă de 4,8V prin USB (inclusă).

Greutate: 530 g.
Dimensiuni: 32 x 19 x 14 cm.

Vârstă recomandată: 6 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie