Tip Top Toys telefon contact

Descriere

Puzzle 3D City Line Dubai cu LED Cubic Fun 3D L523 182 piese.

Acest puzzle 3D este o jucărie educativă și distractivă, care îți permite să construiești o replică tridimensională a orașului Dubai, unul dintre cele mai moderne și spectaculoase orașe din lume.
Puzzle-ul 3D are 182 de piese din carton spumos, care se potrivesc perfect între ele, fără a fi nevoie de lipici sau foarfece.
Puzzle-ul 3D are și detalii realiste, cum ar fi clădirile, străzile și mașinile orașului.
Puzzle-ul 3D este dotat și cu un sistem de iluminare LED, care îți permite să admiri orașul în întreaga sa splendoare pe timp de noapte.
Puzzle-ul 3D este recomandat pentru copiii cu vârsta de peste 8 ani și adulții pasionați de arhitectură și geografie.
Puzzle-ul 3D este o modalitate excelentă de a-ți dezvolta abilitățile de gândire spațială, de concentrare și de răbdare.
Puzzle-ul 3D este și o piesă decorativă impresionantă, care îți va înfrumuseța camera după ce îl vei finaliza.

Dubai este cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite și capitala emiratului cu același nume.
Dubai este situat pe coasta Golfului Persic și este un important centru comercial, turistic și cultural în Orientul Mijlociu.
Dubai este renumit pentru clădirile sale înalte și inovatoare, cum ar fi Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, cu o înălțime de 828 de metri, Burj Al Arab, un hotel de lux în formă de velă, Palm Jumeirah, o insulă artificială în formă de palmier și The World Islands, un arhipelag artificial în formă de hartă a lumii.
Dubai este și gazda unor evenimente sportive și culturale de prestigiu, cum ar fi Dubai Tennis Championships, Dubai World Cup, Dubai Shopping Festival și Dubai International Film Festival.

Greutate: 590 g.
Dimensiuni: 53 x 48 x 15 cm.

Vârstă recomandată: 10 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie