Tip Top Toys telefon contact
Etichete:   LEGO, LEGO Creator, lego 31136

Descriere

LEGO® Creator Papagal exotic 31136 - 253 piese.

Mici constructori și fani pasionați ai animalelor în vârstă de 7+ ani pot pătrunde în adâncul pădurii tropicale pentru povești pline de acțiune cu acest set de construit LEGO Creator 3-în-1 Papagal exotic (31136). Conține un papagal colorat care își poate roti complet corpul în timp ce stă pe o creangă și să își miște aripile și coada.

Copiii au ocazia de a construi 3 animale exotice diferite cu acest fantastic set LEGO 3-în-1. Pot construi un papagal colorat cocoțat pe o creangă sau să îl reconstruiască într-un pește care înoată pe fundul mări sau o broscuță îndrăzneață care își poate mișca picioarele.

Descarcă aplicația LEGO Builder și pătrunde într-o nouă lume a construcției distractive unde copiii pot mări și roti modelele în 3D, să salveze seturi și să urmărească progresul.

Animale exotice de jucărie 3-în-1 - Copii în vârstă de 7+ ani pot pătrunde în pădurea tropicală cu setul LEGO Creator 3-în-1 Papagal exotic (31136), care conține un papagal, un pește și o broscuță.
Posibilități de joc nelimitate - Fanii animalelor pot interpreta diferite povești cu papagalul cocoțat într-un copac, un pește care înoată pe fundul mării și o broscuță jucăușă.
Modele articulate - Papagalul se poate roti pe creangă și să își miște aripile și coada, peștele își poate ridica aripioarele și să fie mișcat în sus și în jos, iar broscuța are picioare articulate.
O construcție simplă - Acest set din 253 de piese oferă micilor constructori de 7+ ani o experiență de construit și jucat satisfăcătoare și poate fi dăruit drept o recompensă sau un cadou aniversar.
Joacă în călătorii - Măsurând peste 22 cm înălțime, 11 cm lungime și 12 cm lățime, papagalul este la o dimensiune portabilă pentru a fi transportă de copii oriunde călătoresc.
Mai multă distracție 3-în-1 - Explorează și alte seturi din tema LEGO Creator 3-în-1, inclusiv seturile Navetă spațială (31134), La plajă cu rulota (31138) și Casa primitoare (31139).

Număr piese: 253 buc.

Greutate: 340 g.
Dimensiuni: 26 x 19 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 7 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie