Tip Top Toys telefon contact

WADER Set garaj cu două etaje și lift 50300 multicolor

  • Marca: Wader
  • Cod produs: TOY-005642
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   Wader

Descriere

WADER Set garaj cu două etaje și lift 50300 multicolor.

Garajul cu lift din seria Garage este o jucărie excelentă pentru cei mai tineri fani ai automobilismului. Din elemente colorate, ușor de asamblat, se obține un garaj cu două niveluri, împreună cu un lift care transportă mașinile la orice nivel. Setul include: sistemul de drumuri externe al garajului cu o lungime totală de 1,8 m, garaj cu 2 niveluri, 1 vehicul Kid Cars, autocolante și decorațiuni (inclusiv semne, figurine de copaci, balustrade). Construcția colorată, ușoară și simplă de montat îi va oferi copilului tău multă bucurie și ore de distracție minunată. Setul permite crearea a numeroase scenarii de joc, stimulează imaginația copiilor noștri și îi inspiră să gândească creativ. Jocul cu ajutorul garajului cu lift din seria Garage sprijină dezvoltarea motorie a celor mai mici, în special a motricității fine, a abilităților lor manuale, a preciziei mișcărilor și a coordonării vizual-motorii, învață gândirea logică și orientarea spațială. Elementele colorate permit cunoașterea și consolidarea numelor culorilor de bază. În timpul jocului, copilul nostru învață regulile de circulație și învață să traverseze în siguranță strada. Toate elementele sunt fabricate din material de înaltă calitate, sigur pentru copii și durabil, ceea ce face ca toate părțile traseului să își păstreze forma și culoarea de-a lungul anilor. Setul este ambalat într-o cutie estetică, ideală pentru cadou.

Setul este format din elemente colorate, ușor de montat, din care rezultă un garaj cu trei niveluri, cu o înălțime de 34 cm și o cale de acces externă la garaj, cu o lungime de 1,8 m.
Setul include: un lift care transportă mașinile la orice nivel, 1 mașină Kid Cars, numeroase decorațiuni (inclusiv semne, figurine de copaci, balustrade) și autocolante care diversifică jocul.
Construcție simplă de montat.
Jucăria oferă posibilitatea de a crea multe scenarii de joc.
Totul este realizat din material de înaltă calitate, sigur pentru copii și durabil.
Jocul cu ajutorul garajului cu lift din seria „Garage” a companiei Wader stimulează imaginația copiilor noștri și îi inspiră să gândească creativ, sprijină dezvoltarea motorie a celor mai mici, în special a motricității fine, a abilităților lor manuale, a preciziei mișcărilor și a coordonării vizual-motorii, învață gândirea logică și orientarea spațială, iar elementele colorate permit cunoașterea și consolidarea numelor culorilor de bază.
Permite cunoașterea regulilor de circulație și învațarea traversării sigure a străzii.

Greutate: 1.5 Kg.
Dimensiuni: 59 x 40 x 15 cm.

Vârstă recomandată: 12 luni +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie