Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Creator Robot miner spațial 31115 - 327 piese

169,90 RON
  • Marca: LEGO Creator
  • Cod produs: TOY-005507
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Livrare: 1-3 zile lucrătoare
Etichete:   LEGO, LEGO Creator, lego 31115

Descriere

LEGO® Creator Robot miner spațial 31115 - 327 piese.

Fanii LEGO® vor adora să joace scene de acțiune cu acest impresionant set de construcție Robot de minerit spațial Creator 3 în 1 (31115).
Elementele cool ale mecanismului de jucărie includ picioare și brațe poziționabile, un fierăstrău circular care se învârte, un propulsor cu reacție pe spate și un chip cu expresii ce se pot schimba, oferind copiilor tot ce le trebuie pentru ore întregi de joacă distractivă pe roluri.
Cele mai bune jucării pentru distracție creativă.
Fanii spațiului și ai roboților se pot bucura de 3 experiențe diferite de construcție și joacă cu acest set LEGO Creator 3 în 1.
Ei pot crea Mecanismul de minerit spațial, care vine cu o figurină extraterestru și un set de cristale, și apoi îl pot reconstrui într-un transportor de marfă poziționabil cu 4 picioare cu un pilot robot, sau pot crea un robot LEGO poziționabil cu 2 picioare.
O colecție uimitoare de jucării LEGO 3 în 1Jucăriile de construcție LEGO Creator 3 în 1 deschid o lume de posibilități atractive cu 3 modele de creat în fiecare cutie!
Seturile Creator 3 în 1 inspiră cea mai grozavă joacă cu o colecție uimitoare de modele pentru a impulsiona pasiunile copiilor, incluzând mașini, creaturi și avioane.

Acest set de construcție LEGO® Creator 3in1 Robot Miner Spațial (31115) le permite copiilor inventivi să construiască oricare din cele 3 modele: un robot spațial, un transportator de marfă și un robot mech.
Modelul Robot Miner Spațial include o figurină extraterestru verde și un set de cristale pentru a oferi mai multă profunzime aventurilor spațiale ale copiilor.
Copiii creativi pot folosi robotul mech în competiții împotriva extraterestrului pentru cristale, sau să exploreze galaxia în transportatorul de marfă pe 4 picioare, sau să participe în bătălii spațiale cu un mech cu 2 picioare mari.
Robotul Miner Spațial poziționabil include un fierăstrău rotativ, un jetpack și o față cu expresii interschimbabile, în timp ce transportatorul și robotul cu 2 picioare au câte un pilot robotic.
Având 327 piese, acest set LEGO® Creator 3in1 este o construcție plină de satisfacții, o recompensă perfectă pentru fanii spațiului în vârstă de 7 ani sau mai mult.
Robotul Miner are o înălțime de 15 cm, având dimensiuni ideale pentru a fi luat oriunde la joacă de către copii.

Număr piese: 327 buc.

Greutate: 310 g.
Dimensiuni: 26 x 19 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 7 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie