Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Creator Cuib pentru păsări 31143 - 476 piese

  • Marca: LEGO Creator
  • Cod produs: TOY-005499
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Creator

Descriere

LEGO® Creator Cuib pentru păsări 31143 - 476 piese.

Copiii în vârstă de 8 ani și mai mari creează povești palpitante cu acest set de construit minunat de detaliat LEGO® Creator 3in1 Colivie (31143).
Setul conține o colivie cu un acoperiș care se deschide situată în vârful unui stand și include 5 păsări de jucărie articulate care stau cocoțate pe stinghii.

Copiii vor fi încântați să aleagă între cele 3 scene de construit cu animale din acest set LEGO 3 în 1.
Pot să construiască o colivie cu 5 păsări, să reconstruiască setul într-un arici și o veveriță care stau pe o bancă de parc sau îl pot reconstrui sub forma unui stup cu 4 albine și un fagure.

Folosind aplicația LEGO Builder pe tabletă sau telefon pentru a mări, roti și vizualiza modelul, copiii vor fi ghidați pas cu pas în a își aduce la viață creațiile, oferindu-le satisfacția unui lucru bine făcut.

Jucărie 3 în 1 - Fanii LEGO® pot crea povești încântătoare cu animale construind acest set LEGO Creator 3in1 Colivie (31143).
Nenumărate posibilități de joc - Copiii pot alege să se joace cu cele 5 păsări de jucărie în colivia de pe stand, cu un arici și o veveriță pe o bancă de parc sau cu 4 albine care bâzâie în jurul unui fagure din stup.
Păsări deosebite - Colivia vine cu 5 păsări colorate de jucărie: pițigoiul albastru, cardinalul nordic, o cinteză galbenă cu coadă dungă, o cinteză europeană verzuie și o vrăbiuță.
O mulțime de accesorii - Această colivie include un bol de mâncare pe un balansoar, un pui de pasăre și un ou. Ariciul și veverița vin cu un măr și stupul de albine conține flori și iarbă.
O construcție distractivă - Acest set de construit din 476 de piese oferă copiilor în vârstă de 8 ani și mai mari ocazia de a explora trei construcții diferite, fiind un cadou creativ pentru pasionații fani LEGO®.
Model de afișat - Colivia de jucărie măsoară peste 28 cm înălțime, 12 cm lățime și 12 cm adâncime și poate fi afișată în dormitoarele copiilor.
O experiență de construit maximă - Copiii pot vedea cum modelele prind viață pe telefon sau tabletă pe măsură ce construiesc cu aplicația LEGO Builder.
Seturi LEGO® Creator 3 în 1 – Copiii se bucură de ore întregi de joacă imaginativă în timp ce construiesc cele 3 modele diferite în fiecare cutie.

Număr piese: 476 buc.

Greutate: 500 g.
Dimensiuni: 28 x 26 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie