Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Speed Champions mopar Dodge SRT Top Fuel Drag. 76904

Etichete:   LEGO, LEGO Speed Champions

Descriere

LEGO® Speed Champions mopar Dodge SRT Top Fuel Dragster și Dodge Challenger T/A 76904 - 627 piese.

Fanii vehiculelor rapide vor adora acest kit de construcție LEGO® Speed Champions Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster și 1970 Dodge Challenger T/A (76904). Pline de detalii realiste, aceste replici uluitoare oferă o experiență de construcție împlinită, arată grozav expuse și sunt ideale pentru curse.

Aceste mașini de jucărie de colecție au un șasiu lat care permite un design foarte detaliat. Iar cu cele 2 minifigurine în uniforme Dodge și căști de protecție incluse, poveștile epice despre curse se văd la orizont!

Seturile de construcție LEGO Speed Champions cuprind versiuni în miniatură ale celor mai renumite automobile de performanță din lume. Deși sunt perfecte pentru expunere, aceste vehicule sunt de asemenea geniale pentru a organiza curse palpitante cu alte modele din gama Speed Champions.

Spectaculosul kit de construcție LEGO® Speed Champions Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster și 1970 Dodge Challenger T/A (76904) este perfect pentru cei ce adoră mașinile extraordinare și cursele palpitante.
Ce găseșți în cutie? Tot ce îți trebuie pentru a construi propriile tale replici de Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster și 1970 Dodge Challenger T/A, plus 2 minifigurine în uniforme Dodge și căști de curse.
Copiii și pasionații de automobile pot explora cele două replici fidele de supercar-uri Dodge în timp ce le construiesc, apoi să-și impresioneze prietenii cu ele sau să organzieze curse Speed Champions.
Setul acesta LEGO® Speed Champions de 627 de piese este un minunat cadou de zi de naștere (sau alte ocazii) pentru pasionații de mașini de la 8 ani în sus și pentru fanii auto de toate vârstele.
Modelul Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster are 10 cm înălțime, 35 cm lungime și 7 cm lățime. 1970 Dodge Challenger T/A are 5 cm înălțime, 16 cm lungime și 7 cm lățime.
Nu este nevoie de baterii pentru acest set. Mașinile sunt alimentate de imaginația copiilor – așa că acțiunea nu se oprește niciodată!
Îl faci cadou unui constructor LEGO amator? Fără griji! Include instrucțiuni simple pentru ambele modele.
Seturile LEGO® Speed Champions le dă copiiilor și pasionaților de mașini ocazia să exploreze unele dintre cele mai renumite automobile prin replici autentice perfecte pentru joacă sau display.

Număr piese: 627 buc.

Greutate: 300 g.
Dimensiuni: 38 x 26 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie