Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Star Wars Jedi Starfighter-ul lui Obi-Van Kenobi 75333

  • Marca: LEGO Star Wars
  • Cod produs: TOY-004614
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Star Wars

Descriere

LEGO® Star Wars Jedi Starfighter-ul lui Obi-Van Kenobi 75333 - 282 piese.

Fanii filmului Star Wars: Atacul Clonelor vor putea folosi Forța pentru a construi modelul LEGO® al Jedi Starfighter-ul lui Obi-Wan Kenobi™ (75333).
Un cadou deosebit pentru copiii de 7 ani și mai mari, setul conține o cabină de pilotaj pentru minifigurină care se deschide, 2 lansatoare de proiectile, tren de aterizare retractabil, clame de stocare pentru lightsaber și un punct de atașare pe aripă pentru capul droidului R4-P17.
Acest set de jucărie include 2 minifigurine LEGO Star Wars™: Obi-Wan și, pentru prima oară vreodată, pe Taun We de pe Kamino, plus figurina droid LEGO Astromech R4-P17 pentru a inspira la joacă pe roluri creativă.

Acest set include instrucțiuni de construcție pas-cu-pas. Încearcă și aplicația LEGO Building Instructions, care oferă ca unelte intuitive de vizualizare o funcție zoom și una de rotire care intensifică experiența creativă.

Grupul LEGO recreează nave spațiale, vehicule, locații si personaje iconice din universul Star Wars din 1999, având la dispoziție o colecție imensă de seturi ce încântă fanii de toate vârstele.

LEGO Star Wars Jedi Starfighter-ul lui Obi-Wan Kenobi:
Un model construit din cărămizi al Jedi Starfighter-ului lui Obi-Wan Kenobi (75333) - Fanii pot retrăi scene epice din Star Wars: Atacul Clonelor în timp ce construiesc și se joacă cu acest Starfighter LEGO® Star Wars™.
2 minifigurine LEGO® - Obi-Wan Kenobi echipat cu un lightsaber și, pentru prima oară vreodată, Taun We, plus o figurină droid LEGO Astromech R4-P17.
Construit pentru a inspira la joacă - Starfhighter-ul are o cabină de pilotaj care se deschide, 2 lansatoare de proiectile, clame de stocare pentru lightsaber și un punct de atașare pe aripă pentru capul droidului R4-P17.
Idee de cadou pentru fani de la 7 ani în sus - Dăruiește această jucărie de construit din 282 de piese drept cadou de zi de naștere sau de sărbători colecționarilor Star Wars: Atacul Clonelor și LEGO® Star Wars™.
Construiește și afișează - Starfighter-ul Star Wars™ construit din cărămizi măsoară peste 7 cm înălțime, 25 cm lungime și 13 cm lățime.
Construcție asistată de aplicație - Instrucțiunile sunt incluse și, folosind aplicația LEGO® Building Instructions, constructorii pot mări, roti și vizualiza o versiune digitală a modelului în timp ce construiesc.
Distracție creativă pentru toate vârstele - Jucăriile de construit LEGO® Star Wars™ le oferă copiilor (și fanilor adulți) ocazia de a recrea scene iconice, să inventeze povești unice sau pur și simplu să afișeze modelele construite.
Înaltă calitate - Cărămizile și piesele LEGO® se încadrează în standarde riguroase de calitate, îmbinându-se cu ușurință și fermitate.
Siguranță asigurată – Componentele LEGO® sunt aruncate, încălzite, strivite, răsucite și analizate atent pentru a garanta că se conformează standardelor globale stricte de siguranță.

Număr piese: 282 buc.

Greutate: 300 g.
Dimensiuni: 26 x 19 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 7 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie