Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Harry Potter Castelul Hogwarts Întâlnirea cu Fluffy 76387

Etichete:   LEGO, LEGO Harry Potter

Descriere

LEGO® Harry Potter Castelul Hogwarts Întâlnirea cu Fluffy 76387 - 397 piese.

Tinerii vrăjitori și vrăjitoare vor savura magia infinită din LEGO Harry Potter Castelul Hogwarts: Întâlnirea cu Fluffy (76387). Acest set de joacă modular include personaje îndrăgite, locații familiare și un câine cu 3 capete pentru de 3 ori mai multă distracție!

Pune magia din Harry Potter în mâinile copiilor cu 3 minifigurine faimoase – Harry Potter, Ron Weasley și Hermione Granger – și Fluffy, câinele cu 3 capete de la Hogwarts.
Picioarele lui Fluffy pot fi aranjate în diverse poziții și fiecare din cele 3 capete are o expresie diferită.
Setul este alcătuit din 5 module separate ce pot fi conectate în moduri diferite: o încăpere spațioasă cu trapă, o sală unde se exersează vrăji, un acoperiș, o încăpere cu balcon și o cameră care conține tentacule din Lațul Diavolului.

Setul include și alte surprize: o minifigurină Hermione Granger aurie aniversară exclusivă, 2 carduri colecționabile cu vrăjitori faimoși și ocazia de a adăuga și mai multe încăperi pe parcurs pentru a crea un Castel Hogwarts complet!

LEGO Harry Potter Castelul Hogwarts: Intalnirea cu Fluffy:
LEGO Harry Potter Castelul Hogwarts: Întâlnirea cu Fluffy (76387) conține tot ce îi trebuie unui fan: personaje îndrăgite, locații familiare din Hogwarts și un câine cu 3 capete.
Include minifigurinele Harry Potter, Ron Weasley și Hermione Granger, un câine uriaș cu 3 capete construibil, 5 module construibile și accesorii autentice care includ o harpă magică.
Acest set de joacă versatil este modular, fiecare nou mod de aranjare conducând la noi aventuri magice cu Fluffy.
Un cadou fermecător pentru orice ocazie care îi va captiva pe tinerii vrăjitori și vrăjitoare cu vârsta de la 8 ani în sus.
Setul măsoară peste 30 cm înălțime, 19 cm lungime și 7 cm lățime și se conectează cu ușurință cu alte seturi LEGO Harry Potter.
Această jucărie face parte dintr-o serie de seturi modulare și detaliate pe care copiii le pot construi, combina și rearanja pentru a-și crea propriul castel Hogwarts.
Include o minifigurină exclusivă Hermione Granger aurie pentru a aniversa 20 de ani de magie cu LEGO Harry Potter. Include și două carduri surpriză cu vrăjitori pe care copiii le pot colecționa (16 modele în total).

Număr piese: 397 buc.

Greutate: 620 g.
Dimensiuni: 28 x 26 x 7.5 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie