Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Harry Potter Castelul Hogwarts Prima lecție de zbor 76395

Etichete:   LEGO, LEGO Harry Potter

Descriere

LEGO® Harry Potter Castelul Hogwarts Prima lecție de zbor 76395 - 264 piese.

Cauți o jucărie plină de acțiune Harry Potter? LEGO Harry Potter Castelul Hogwarts: Prima lecție de zbor (76395) include ore de zbor și antrenamente de Quidditch și poate fi reconfigurat pentru multe alte aventuri magice.

O funcţie de levitație a măturilor le permite copiilor să recreeze faimoasa scenă de la prima lecție de zbor din filmul Harry Potter și Piatra Filozofală.
Copiii operează 3 suporturi lungi transparente pentru a simula zborul pe mături al minifigurinelor Madam Hooch, Draco Malfoy și Neville Longbottom (cu prețiosul său Remembrall).
Modelul poate fi separate în 5 module ce pot fi rearanjate și care includ încăperea cu tofeele de Quidditch și o cameră cu echipament pe care copiii îl pot folosi pentru a exersa legendarul sport din lumea vrăjitorilor.

Setul include și alte surprize: o minifigurină profesorul Quirrell aurie aniversară exclusivă, 2 carduri colecționabile cu vrăjitori faimoși și ocazia de a adăuga și mai multe încăperi pe parcurs pentru a crea un Castel Hogwarts complet!

LEGO Harry Potter Castelul Hogwarts: Prima lectie de zbor:
LEGO Harry Potter Castelul Hogwarts: Prima lecție de zbor (76395) este un set de joacă versatil cu mături zburătoare care îi vor fermeca și încânta pe fanii Harry Potter.
Include minifigurinele Neville Longbottom, Draco Malfoy și Madam Hooch și 5 module construibile ce pot fi rearanjate, care includ o încăpere cu trofee de Quidditch și o cameră cu echipament sportiv.
Copiii pot folosi 3 suporturi lungi transparente pentru a simula scene faimoase cu Neville și Draco, lecții de zbor și antrenamente de Quidditch.
Tinerii vrăjitori și vrăjitoare cu vârsta de la 7 ani în sus și pasionați de Harry Potter vor fi captivați de acest set de joacă magic care include personaje și locații faimoase din filme.
Setul măsoară peste 15 cm înălțime, 20 cm lungime și 6 cm lățime și poate fi conectat cu ușurință cu alte seturi LEGO Harry Potter.
Această jucărie face parte dintr-o serie de seturi modulare și detaliate pe care copiii le pot construi, combina și rearanja pentru a-și crea propriul castel Hogwarts.
Include o minifigurină exclusivă profesorul Quirrell aurie pentru a aniversa 20 de ani de magie cu LEGO Harry Potter. Include și două carduri surpriză cu vrăjitori pe care copiii le pot colecționa (16 modele în total).

Număr piese: 264 buc.

Greutate: 300 g.
Dimensiuni: 35.5 x 19 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 7 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie