Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Star Wars Millennium Falcon Microfighter 75295 - 101 piese

  • Marca: LEGO Star Wars
  • Cod produs: TOY-004525
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Star Wars, lego 75295

Descriere

LEGO® Star Wars Millennium Falcon Microfighter 75295 - 101 piese.

Un cadou neașteptat pentru micii fani Star Wars, acest LEGO Millennium Falcon Microfighter 75295 se bazează pe designul emblematic al navei din trilogia Star Wars și este echipat cu 2 lansatoare de proiectile și un scaun pentru o minifigurină LEGO.
Setul mai include și o minifigurină Han solo cu pistolul blaster pentru ca copiii să poată juca rolul eroului Rebel în aventurile lor la joacă!

Setul include instrucțiuni pas cu pas astfel încât și începătorii LEGO să poată construi independent.
Acest set se combină de minune cu setul Microfighters AT-AT vs. Tauntaun (75298) pentru extra acțiune!

LEGO Star Wars Millennium Falcon™ Microfighter 75295:
Millennium Fighter Microfighter include un loc pentru o minifigurină LEGO Han Solo și este echipat cu 2 lansatoare de proiectile pentru joacă creativă și distractivă. Han Solo este echipat și cu un blaster.
Acest set de construit se combină excelent cu setul Microfighters AT-AT vs. Tauntaun (75298) pentru a deschide noi posibilități de joacă.
Ușoară de construit – și reconstruit după bătălii – această jucărie durabilă din 101 piese este un cadou perfect pentru o zi de naștere, o zi de sărbătoare sau oricare altă ocazie pentru copiii creativi cu vârsta de minim 6 ani.
Această jucărie LEGO Star Wars Microfighter măsoară peste 4 cm înălțime, 8 cm lungime și 7 cm lățime – o dimensiune compactă, perfectă pentru a fi pusă în ghiozdan sau rucsacul de călătorie, pentru a lua joaca la drum.

Număr piese: 101 buc.

Greutate: 100 g.
Dimensiuni: 14 x 12 x 4.5 cm.

Vârstă recomandată: 6 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie