Tip Top Toys telefon contact
Etichete:   LEGO, LEGO Star Wars, lego 75278

Descriere

LEGO® Star Wars D-O 75278 - 519 piese.

Construiește și expune o versiune LEGO a unuia dintre cei mai nemiloși vânători de recompense din toată Galaxia cu acest set Casca lui Boba Fett 75277!
E un cadou LEGO Star Wars genial pentru fanii adulți și oferă o provocare pentru cei cu vârste de peste 18 ani și orice constructor LEGO cu experiență, liniile și detaliile emblematice precum și detaliile căștii sunt recreate fidel folosind piese LEGO.

Această cască Star Wars colecționabilă este asamblată pe o bază cu nume ceea ce o face perfectă pentru a fi expusă acasă sau la birou.
Iar dacă nu te-ai săturat, completează-ți colecția și cu celelalte seturi noi din serie – Casca de Stormtrooper 75276, Casca de Pilot de TIE Fighter 75274 și D-O 75278.

Adu omagiu unuia dintre cei mai temuți mercenari din universul Star Wars și pune-ți la încercare abilitățile de construcție LEGO pentru a crea acest model Boba Fett.
Detaliile autentice ale căștii lui Boba Fett sunt reproduse cu măiestrie din cărămizi LEGO. Așezată pe un soclu cu o placă cu nume, acest model va retrezi amintiri din cele mai palpitante momente Star Wars.
Casca lui Boba Fett face parte dintr-o serie de modele colecționabile Star Wars – găsește și Casca de Stormtrooper (75276) și D-O (75278).
Cel mai tare cadou pentru o zi de naștere, Crăciun sau altă surpriză specială din viața unui fan Star Wars sau expert LEGO cu vârsta de peste 18 ani, acest set LEGO Casca lui Boba Fett din 625 de piese oferă o adevărată provocare de construcție.
Această jucărie de construit Boba Fett măsoară peste 18 cm înălțime, 11 cm lățime și 11 cm lungime – nu ocupă mult spațiu, dar designul său atrage toată atenția!
Nu necesită baterii! Această jucărie de construit LEGO Star Wars colecționabilă oferă ocazia de detensionare și relaxare prin construcție doar cu piese LEGO. Așa că așează-te comod și creează ceva minunat!
Vrei să cumperi această jucărie de construit pentru un mare fan Star Wars care e începător LEGO? Nu îți fă griji, setul include și instrucțiuni simple de urmărit, așa că vor putea să deschidă cutia și să înceapă această construcție complexă cu încredere.

Număr piese: 519 buc.

Greutate: 700 g.
Dimensiuni: 38 x 26 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 10 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie