Tip Top Toys telefon contact

Descriere

Sanie sportivă cu volan STIGA SnowRacer Classic Black negru.

Uniţi-vă cu pista şi deveniţi invizibili, dar imposibil de rapizi cu Snowracer Classic, echipată cu Curve Ski System inovatoare şi cadru de oţel robust. Dispune de schiuri cu vârfuri din faţă, vârf curbat şi extins în schiuri din faţă pentru o manevrabilitate mai bună şi volan cu zone confortabile de prindere. Dacă în timpul patinării cadeţi din sanie, arcul volanului vă ajuta – sania va vira şi va aştepta, ca să continuaţi iaraşi împreună, cum trebuie să fie. Acest lucru este încredere :-)

Noi, echipa TipTopTOYS.ro recomandăm purtarea de cască cu aceasta sanie!

Setul conţine:
- amortizor.
- 1 buc. sanie.
- 1 buc. frânghie de tragere.
- frână.
- arc de siguranţă.
- Certificat de securitate TUV.

Vă vom spune mai mult despre sistemul de schiuri inovativ Curve al STIGA:
Circulaţi liber! Manevrabilitate fantastică a tuturor saniilor din seria Snowracer, cu forma nouă a vârfului schiurilor din faţă. Când viraţi, schiuri cu formă curbată va aluneca mai rapid pe zăpadă în comparaţie cu schiuri cu forma dreapta. Şi ca un rezultat – manevrabilitate mai uşoară, libertate mai mare.

Schiurile cu canale asigură o stabilitate mai mare la viteze rapide, pe care inevitabil veţi încerca să realizaţi. Ceea ce nu este pe contul controlului, deoarece interacţiunea între schiuri din faţă şi noilor schiuri laterale va asigura un control impresionat la creşterea vitezei.

Simţiţi-vă în siguranţă! Zonele de prindere volanului sunt din material non-alunecat şi asigura manevrabilitate în condiţii de siguranţă şi securitate.

Și totuşi este comod! Şezut cu un design nou îmbunătăţit spune un singur lucru: „Ce mai aşteptaţi, că nu plecaţi : ) „

*Notă: Garanţia nu acoperă uzură normală a pieselor de schimb şi componentelor, care sunt supuse amortizărilor sau utilizărilor corecte.

Greutate: 6.3 Kg.
Dimensiuni: 120 x 50 x 38 cm.

Vârstă recomandată: 7 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie