Tip Top Toys telefon contact

Descriere

STIGA trotinetă cu roți mari Cruise 145-S verde diametru roți 145mm - 80-7426-09.
Trotineta Cruise 145-S este fabricată de compania suedeză STIGA, cunoscută încă din 1957 pentru calitatea produselor sale și se bazează pe prelucrarea precisă a celor mai mici detalii.

Cruise 145-S este destinat tuturor copiilor de peste 7 ani care se bucură de mișcare și se bucură de timpul liber. Această trotinetă cu un design modern este completată de un sistem de stabilizare dezvoltat de Stig pentru o călătorie sigură, stabilă și confortabilă.

Cruise 145-S este construit din oțel-aluminiu solid. Datorită cadrului ușor, scuterul este foarte ușor și ușor de condus. Roțile sunt realizate din poliuretan, care este ușor și durabil. Diametrul roții este de 145 mm.

Înălțimea ghidonului este ajustabilă, astfel încât să puteți regla cu ușurință înălțimea dorită și să faceți călătoria confortabilă și sigură. Pentru un control confortabil, ghidonul este întărit cu elemente de fixare moi TPE.

Trotinetele au cric, astfel încât să nu fie nevoie să le puneți pe podea sau să căutați un loc unde să le sprijiniți. De asemenea, puteți să-l pliați ușor ,să-l depozitați sau transportați cu ușurință. Frâna de deasupra roții din spate asigură oprirea în timp util și controlul trotinetei.

Specificații:
- materialul construcției: aluminiu / oțel.
- materialul ghidonului: aluminiu cu TPE.
- materialul roților: PU.
- rulmenți: ABEC 7 carbon.
- înălțimea ghidonului - reglabilă: 80-95 cm.
- diametrul roții: 145 mm.
- pliere: da.
- cric: da.
- capacitate de încărcare: 100 kg.

Greutate: 3.3 Kg.
Dimensiuni: 77 x 10 x 80 cm.

Vârstă recomandată: 7 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie