Tip Top Toys telefon contact

Descriere

Sanie sportivă cu volan STIGA SnowRacer XS Pro negru

Imediat după ce vă uitaţi la acest model, adrenalinul începe să ridică nivelul său. Da, Snowracer SX Pro este un model extrem de la Stiga, în care conducerea şi manevrabilitatea sunt la un nivel extrem de calitativ! Extrem, dar nivel sigur. Snowracer SX Pro face impresie cu un volan de forma U, cu mânere din cauciuc, care prevină alunecarea şi apărător moale, pentru îmbunătăţirea siguranţei. Şi aici Curve Ski System inovatoare ocupă locul demn, iar cadru din oţel robust în culoare negru face modelul mult mai elegant.

Noi, echipa TipTopTOYS.ro recomandăm purtarea de cască cu aceasta sanie!

Setul conţine:
- 1 buc. sanie.
- amortizor.
- 1 buc. frânghie de tragere.
- mecanism de rulare automată a frânghiei.
- frână.
- arc de siguranţă.

Vă vom spune mai mult despre sistemul de schiuri inovativ Curve al STIGA:
Circulaţi liber! Manevrabilitate fantastică a tuturor saniilor din seria Snowracer, cu forma nouă a vârfului schiurilor din faţă. Când viraţi, schiuri cu formă curbată se va aluneca mai rapid pe zăpadă în comparaţie cu schiuri cu forma dreapta. Şi ca un rezultat – manevrabilitate mai uşoară, libertate mai mare.

Controlaţi situaţia! „Twin Peaks” (vârfuri duble) permit deplăsarea saniei chiar şi înapoi pe pantă. Schiurile cu canale asigură o stabilitate mai mare la viteze rapide, pe care inevitabil veţi încerca să realizaţi. Ceea ce nu este pe contul controlului, deoarece interacţiunea între schiuri din faţă şi noilor schiuri laterale va asigura un control impresionat la creşterea vitezei.

Simţiţi-vă în siguranţă! Zonele de prindere volanului sunt din material non-alunecat şi asigura manevrabilitate în condiţii de siguranţă şi securitate.

Şi totuş este comod! Şezut cu un design nou îmbunătăţit spune un singur lucru: „Ce mai aşteptaţi, că nu plecaţi : ) „

*Notă: Garanţia nu acoperă uzură normală a pieselor de schimb şi componentelor, care sunt supuse amortizărilor sau utilizărilor corecte.

Greutate: 8.2 Kg.
Dimensiuni produs: 120 x 50 x 21/45 cm.

Vârstă recomandată: 3 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie