Tip Top Toys telefon contact

Descriere

STIGA trotinetă cu roți mari Route 200-S alb diametru roți 200mm.

Trotinetele pliabile Route 200-S sunt fabricate de compania suedeză STIGA, care din 1957 este cunoscută pentru calitatea produselor sale și se bazează pe prelucrarea precisă a celor mai mici detalii.
Acestă trotinetă sportivă cu design modern va încânta pe toți cei care preferă să se plimbe în aer liber. Scuterele cu un design modern sunt completate de un sistem de stabilizare dezvoltat de Stiga pentru o plimbare sigură, stabilă și confortabilă.

Scuterele sunt fabricate dintr-un cadru solid și ușor din oțel-aluminiu. Datorită cadrului ușor, trotineta este ușoară și ușor de condus. Roțile sunt realizate din poliuretan care este foarte ușor și durabil. Un diametru mai mare al roții îl face mai rapid și mai confortabil.

Ghidonul este ajustabil de la o înălțime de 86 cm până la o înălțime de 101 cm pentru a regla ușor la înălțimea dorită, iar deplasarea pe trotinetă este confortabilă și sigură.

Trotinetele au cric, astfel încât să nu fie necesar să le puneți pe podea sau să căutați un loc unde să le sprijiniți. De asemenea, puteți să le pliați ușor și să le transportați și depozitați ușor.
Frâna de deasupra roții din spate asigură oprirea în timp util și controlul ideal al mișcării.

Specificații:
- materialul construcției: aluminiu / oțel.
- materialul ghidonului: aluminiu.
- materialul roților: PU.
- rulmenți: ABEC 7 carbon.
- înălțimea ghidonului: reglabil între 86 - 101 cm.
- diametrul roților: 200 mm.
- pliare: da.
- cric: da.
- capacitate de încărcare: 100 kg.
- culoare: albă.

Greutate: 4 Kg.
Dimensiuni: 90 x 10 x 74 cm.

Vârstă recomandată: 5 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie