Tip Top Toys telefon contact

LEGO® ART Disney's Mickey Mouse 31202 - 2658 piese

  • Marca: LEGO ART
  • Cod produs: TOY-004502
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO ART

Descriere

LEGO® ART Disney's Mickey Mouse 31202 - 2658 piese.

Dacă ești fan al personajelor clasice Disney, avem proiectul perfect pentru tine! Construiește unul din cele două portrete cu acest set LEGO Art Mickey Mouse (31202) și te vei bucura de o escapadă creativă din viața de zi cu zi.

Petrece momente de relaxare asamblând o imagine din plăci LEGO cu Mickey Mouse sau cu Minnie Mouse. În timp ce construiești acest set din 2,658 de piese, ascultă coloana sonoră inclusă și află lucruri noi despre aceste personaje iconice. Ești pregătit pentru o schimbare? Reconstruiește-l sau colecționează 2 seturi pentru a crea o decorație de perete cu Mickey și Minnie.

Nu trebuie să fii artist sau colecționar LEGO pentru a aprecia frumusețea și creatrivitatea acestui set. Odată ce e gata, îl poți expune cu mândrie acasa sau la birou. Acest set LEGO Art face parte dintr-o colecție de pachete de construcție axate pe artă, muzică, design și arhitectură, fiind un cadou excelent pentru orice adult în căutarea unui nou hobby sau proiect.

Exprimă-ți iubirea pentru personajele Disney Mickey Mouse și Minnie Mouse cu acest mozaic LEGO Art Mickey Mouse (31202). După ce l-ai terminat de construit, acesta poate fi expus pe un perete sau pe raft.
Savurează o pauză relaxantă cu acest set LEGO din 2,650, care include 9 plăci speciale pentru a decora peretele, o plăcuță exclusivă cu logo-ul Disney, ramă construită din piese LEGO, o piesă nouă și unică pentru a agăța acest tablou LEGO și un separator de piese nou pentru a putea reconstrui cu ușurință.
Acest set te ajută să te relaxezi concentrându-te pe un proiect artistic cu personajul tău preferat din Mickey Mouse. Cu coloana sonoră inclusă, vei afla informații noi în timp ce construiești.
Pentru și mai multă creativitate, combină 2 seturi pentru o crea un mozaic unic cu Mickey Mouse și Minnie Mouse pe un fundal special.
Un portret măsoară peste 40 cm lungime și lățime și oferă 2 variante de construcție. Reprezintă un cadou perfect pentru tine sau pentru orice alt fan Disney care este pasionat și de proiectele artistice DIY.

Număr piese: 2658 buc.

Greutate: 1.5 Kg.
Dimensiuni: 40 x 38 x 5 cm.

Vârstă recomandată: 18 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie