Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Jurassic World Evadarea T.rex și Atrociraptor 76948

Etichete:   LEGO, LEGO Jurassic World

Descriere

LEGO® Jurassic World Evadarea dinozaurilor T.rex și Atrociraptor 76948 - 466 piese.

Fanii pot reimagina acțiunea palpitantă din filmul Jurassic World: Dominion cu acest set de joacă LEGO® Jurassic World Evadarea dinozaurilor T.rex și Atrociraptor 76948. Este un cadou minunat pentru copiii moderni cu vârsta de 8 ani și peste și include o piață construibilă și un camion mare de jucărie, plus figurine Atrociraptor și T. rex. Piața are o încăpere T. rex cu o funcție de evadare, iar camionul are loc pentru 2 Atrociraptor (Găsiți un alt Atrociraptor în setul 76945).

Distracție la roluri
Există 4 mini-figurine: Owen Grady, Claire Dearing, Rainn Delacourt și Soyona Santos, plus 2 tranchilizante pentru a inspira povești creative. Instrucțiunile pas cu pas sunt incluse astfel încât chiar și cei care nu au experiența LEGO® să poată construi acest set cu încredere, iar setul se combină frumos cu Atrociraptor Dinosaur: Bike Chase (76945) pentru jocuri suplimentare.

Distracție cu dinozauri!
Gama LEGO Jurassic World are seturi de calitate premium care să se potrivească tuturor vârstelor, cu figurine de dinozauri modelate și construibile, mini-figurine, clădiri impresionante și vehicule cool pentru joc și afișare.

Set de joacă T. rex - Fanii filmului Jurassic World: Dominion pot juca un T. rex & Atrociraptor Dinosaur Breakout (76948) cu 2 figurine de dinozaur poziționabile, un camion mare de jucărie construibil și o piață.
4 mini-figurine și 2 dinozauri - Owen Grady, Rainn Delacourt și Soyona Santos, fiecare cu elemente tranchilizante, și Claire Dearing, plus un T. rex care stă în picioare peste 4 in. (11 cm) în înalțime și un Atrociraptor.
Caracteristici distractive - Piața are o încăpere T. rex cu o funcție de evadare și camionul de jucarie are loc pentru 2 Atrociraptor. Găsiți un alt Atrociraptor în setul 76945.
Idee cadou pentru vârstele de 8 ani și peste - Oferiți acest set ca un cadou de ziua de naștere, cadou de vacanța sau tratament copiilor care iubesc să se joace cu dinozauri și camioane solo sau cu prietenii lor.
Construiți și combinați - Piața măsoară peste 7 in. (18 cm) în înalțime, 10 in. (26 cm) în lățime și 3.5 in. (9 cm) în adâncime și se combină cu setul LEGO® Jurassic World Atrociraptor Dinosaur: Bike Chase (76945).
Instrucțiuni pas cu pas - Copilul tău este nou la construit cu piese LEGO®? Nu exista probleme. Acest set de 461 piese vine cu instrucțiuni ilustrate ușor de urmat astfel încât să poată construi cu încredere.
Gama LEGO® Jurassic World - Fanii pot recreea scene din seria animată și filmele, să viseze aventuri unice sau pur și simplu să afișeze modelele colectabile.
Calitate premium, fără compromisuri - Componentele LEGO® satisfac standardele stricte ale industriei pentru a asigura o conexiune constanta, simpla si sigura si constructii robuste.

Număr piese: 466 buc.

Greutate: 1 Kg.
Dimensiuni: 48 x 28 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie