Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Harry Potter Momente Hogwarts Lecția de divinitate 76396

156,90 RON
Etichete:   LEGO, LEGO Harry Potter

Descriere

LEGO® Harry Potter Momente Hogwarts Lecția de divinitate 76396 - 297 piese.

LEGO® Harry Potter™ Ora de Divinație (76396) este un set instant de joacă aflat la interiorul unei cărți construibile, plin de personaje emblematice și detalii recunoscute din sala de curs de Divinație a profesoarei Trelawney, recomandat vârstelor 8+.

Fermecătoarea copertă de carte LEGO se descuie pentru a dezvălui o sală de curs plină de aventuri vrăjitorești.
Conține 3 minifigurine – Profesoara Trelawney, Harry Potter și Parvati Patil – alături de o selecție fascinantă de accesorii.
Unele elemente se construiesc pe interiorul coperții, cum ar fi dulapul, în timp ce altele sunt detașate, precum fotoliul, biroul, bila de cristal și ceștile.
Acestea pot fi amplasate pentru a extinde locul de joacă.
Setul poate fi combinat cu altele din serie și se împachetează elegant ca o carte închisă, pe care copiii o pot lua cu ei sau s-o lase pe raft până la următorul curs magic.

LEGO Harry Potter Ora de Divinatie:
Magie portabilă - LEGO® Harry Potter™ Ora de Divinație (76396) este o carte de joacă construibilă care se deschide dezvăluind o sală de curs de la Hogwarts ce are o dimensiune perfectă pentru joacă și expunere.
Detalii autentice – Include minifigurine Trelawney, Harry Potter și Parvati Patil plus accesorii uluitoare precum un fotoliu, un birou, scaune pentru studenți, o bilă de cristal, cești și un dulăpior.
Joacă magică – Copiii deschid coperta pentru a intra la cursul de Divinație a profesoarei Trelawney și pot folosi resursele magice pentru a descifra viitorul cu Harry și Parvati.
Cadou ideal pentru copiii de la 8 ani în sus – Acest set versatil poate fi un cadou grozav pentru fanii Harry Potter ce caută noi moduri de a explora Lumea Vrăjitorilor.
Avantajul portabilității – Acest set de moment magic de la Hogwarts are 12 cm înălțime, 9 cm lățime și 4 cm adâncime: dimensiunile perfecte pentru plimbare, joacă și depozitare în bibliotecă.
Colecționeză și combină – Copiii pot extinde posibilitățile de joacă conectând acest set cu alte seturi cu momente magice de la Hogwarts, fiecare dintre ele fiind destinat și decorat pentru a recrea diferite săli de curs de la Hogwarts.
Mai multă distracție magică – Gama extinsă de seturi LEGO® Harry Potter™ pune în mâinile micilor vrăjitori și Încuiați personaje favorite, locații familiare și aventuri magice.

Număr piese: 297 buc.

Greutate: 355 g.
Dimensiuni: 26 x 19 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie