Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Harry Potter Momente Hogwarts Lecția de apărare 76397

Etichete:   LEGO, LEGO Harry Potter

Descriere

LEGO® Harry Potter Momente Hogwarts Lecția de apărare 76397 - 257 piese.

LEGO® Harry Potter™: Ora de Apărare Contra Magiei Negre (76397) este un set distractiv într-o carte construită din cărămizi LEGO pentru vârste de la 8 ani în sus.
Cartea este plină de personaje îndrăgite și detalii autentice din renumita sală de curs de la Hogwarts.

Între coperțile decorate se află o sală de clasă ticsită de aventuri magice.
Conține 3 minifigurine – Ochi-Nebun Moody, Hermione Granger și Neville Longbottom – plus o mulțime de accesorii incredibile.
Unele elemente se construiesc pe coperți, cum ar fi șemineul și rafturile, iar altele sunt detașate, precum tabla, cufărul, poțiunile, banca și scaunele, pe care le poți întinde pentru a crea un spațiu de joacă extins.
Setul se poate conecta cu altele din colecție și se închide ca o carte, pe care copiii o pot duce cu ei oriunde și s-o depoziteze pe raft până e vremea unui nou curs de magie.

LEGO Harry Potter Ora de Aparare Contra Magiei Negre:
Posibilități magice de joacă – La interiorul cărții LEGO® Harry Potter™: Ora de Apărare Contra Magiei Negre (76397) se află o sală de clasă plină de amănunte ce inspiră jocurile de rol inventive.
Cursuri la Hogwarts – Include minifigurine Ochi-Nebun Moody, Hermione Granger și Neville Longbottom, plus o mulțime de accesorii autentice, inclusiv o tablă, un cufăr, sticle de poțiuni, bancă și scaune.
Distracție captivantă – Când își deschid cartea LEGO, copiii intră instant în lecția de Apărare Contra Magiei Negre a profesorului Ochi-Nebun Moody. În camera de alături se află biroul său, iar în cufăr se găsește un mini-Moody!
Exact ca în film – Minifigurina Ochi-Nebun Moody se transformă în Barty Crouch Jr. dacă îi întorci capul și îi înlocuiești părul. Cufărul conține o microfigurină decorată ca adevăratul Ochi-Nebun Moody.
Un cadou grozav pentru copiii de peste 8 ani – Acest set de joacă versatil aduce aventurile de la Hogwarts în mâinile celor mici, inspirând joacă creativă fără limite.
Magic și compact – Acest set portabil de la Hogwarts are 12 cm înălțime, 9 cm lățime și 4 cm adâncime și este destinat să fie ușor de strâns și depozitat.
Extinde distracția – Acest set se conectează cu alte seturi cu momente de la Hogwarts, fiecare fiind creat și decorat astfel încât să recreeze câte o sală de curs diferită de la Hogwarts, iar conectarea lor aduce și mai multe posibilăți de joacă și expunere.
Numeroase idei de joacă – Gama extinsă de seturi LEGO® Harry Potter™ pune în mâinile micilor vrăjitori și Încuiați personaje favorite, locații familiare și aventuri magice.

Număr piese: 257 buc.

Greutate: 360 g.
Dimensiuni: 26 x 19 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie