Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Harry Potter Biroul lui Dumbledore 76402 - 654 piese

Etichete:   LEGO, LEGO Harry Potter

Descriere

LEGO® Harry Potter Biroul lui Dumbledore 76402 - 654 piese.

Vrăjitorii și Vrăjitoarele de 8+ ani se vor putea bucura de aventuri cu personaje populare, detalii distractive și accesorii autentice din universul Harry Potter cu setul LEGO Biroul lui Dumbledore (76402).

Acest set Hogwarts include numeroase zone care inspiră joaca creativă, fiecare cu detalii autentice di nseria de filme.
Setul include 6 minifigurine: Harry Potter, Hermione Granger, Albus Dumbledore, Severus Snape, Argus Filch și Madam Pince.
Accesorii familiare includ Mantia de Invizibilitate, Pensivul, Sabia lui Gryffindor, Jobenul Magic și un pui Fawkes care răsare din cenușă.

Magia continuă în aplicația gratuită LEGO Building Instructions care le permite copiilor să folosească funcții de zoom și rotire în timp ce construiesc, oferind un nivel și mai profund de înțelegere și mai multă distracție.

LEGO Harry Potter Biroul lui Dumbledore:
4 niveluri de magie Hogwarts – LEGO Harry Potter Biroul lui Dumbledore (76402) este plin de detalii care inspiră imaginația oricărui vrăjitor sau vrăjitoare.
Personaje populare – setul include 6 minifigurine: Harry Potter, Hermione Granger, Albus Dumbledore, Severus Snape, Argus Filch și Madam Pince.
Aventuri autentice – camere familiare, fiecare plină cu obiecte proeminente din filme, inclusiv Mantia de Invizibilitate, Pensivul, Sabia lui Gryffindor, Jobenul Magic și Fawkes ca pui.
Un cadou magic pentru oricare fan Harry Potter de 8+ ani.
Acest set face parte dintr-o serie de clădiri modulare Harry Potter care se pot combina pentru a crea un Castel Hogwarts complet. Setul include 3 cărți de colecționat aleatorii cu vrăjitori (din 16 posibile).
Măsoară peste 39 cm înălțime, 19 cm lățime și 9 cm lungime.

Număr piese: 654 buc.

Greutate: 1 Kg.
Dimensiuni: 38 x 35.5 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie