Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Harry Potter Calendar de Crăciun Advent 76390 - 274 piese

Etichete:   LEGO, LEGO Harry Potter

Descriere

LEGO® Harry Potter Calendar de Crăciun Advent 76390 - 274 piese.

Un cadou special de Crăciun pentru fanii Harry Potter, acest Calendar de Crăciun LEGO Harry Potter (76390) conține 24 de cadouri pe care copiii le vor putea descoperi în fiecare zi a lunii Decembrie.

În spatele fiecărei dintre cele 24 de uși ale calendarului se găsește un cadou diferit.
Sunt incluse 6 minifigurine – Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy, Dudley Dursley și Griphook – plus alte accesorii palpitante din filmele Harry Potter.
Copiii își pot petrece zilele rămase până la Crăciun combinând jucăriile pentru a recrea călătoria incredibilă a lui Harry de pe Privet Drive până la Hogwarts: scrisorile de la Hogwarts livrate prin șemineu, vizita la Gringotts, cumpărăturile de pe Diagon Alley și întâlnirea cu bufnița Hedwig.

Cu așa multe posibilități de joacă, magia va fi prezentă tot anul!
Setul include și 2 carduri cu vrăjitori (din 16 modele de colecționat) și un spinner colorat pentru board game-ul distractiv inclus.

LEGO Harry Potter Calendar de Craciun LEGO Harry Potter:
Oferă-le fanilor Harry Potter un cadou cu care să își ocupe zilele rămase până la Crăciun cu acest Calendar de Crăciun LEGO Harry Potter (76390). În spatele fiecărei dintre cele 24 de uși se ascunde o jucărie construibilă.
Include minifigurinele Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy, Dudley Dursley și Griphook, plus modele construibile, precum seiful cu aur de la Gringotts. Sunt incluse și două carduri cu vrăjitori.
Copiii își pot petrece zilele rămase până la Crăciun combinând jucăriile pentru a recrea călătoria incredibilă a lui Harry de pe Privet Drive până la Hogwarts.
Acest calendar Harry Potter fermecător este un cadou ideal înainte de Crăciun pentru toți tinerii vrăjitori și vrăjitoare cu vârsta de la 7 ani în sus.
Cele 24 de cadouri incluse în acest calendar special se pot combina cu orice seturi LEGO Harry Potter pentru și mai multă distracție și aventuri creative.
Mini constructiile includ șemineul familiei Dursley prin care vin scrisorile lui Harry de la Hogwarts, o masă din Sala Mare și un cărucior cu Hedwig și rechizitele școlare ale lui Harry.
În spatele ușii 24 se ascunde un spinner colorat pentu board game-ul printat pe calendar.

Număr piese: 274 buc.

Greutate: 400 g.
Dimensiuni: 38 x 26 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 7 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie