Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Harry Potter 4 Privet Drive 75968 - 797 piese

Etichete:   LEGO, LEGO Harry Potter

Descriere

LEGO® Harry Potter 4 Privet Drive 75968 - 797 piese.

LEGO® Harry Potter™ 4 Privet Drive (75968) le oferă copiilor ocazia de a intra într-una din cele mai infaimoase case din filmele Harry Potter!

Fanii Harry Potter vor avea parte de distracție infinită cu minifigurinele Harry, Ron Weasley™, Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunia Dursley și Dobby™.
Aceștia vor adora să își reimagineze scene în casa pe două niveluri, super echipată, în care vor descoperi dulapul secret de sub scări al lui Harry sau funcția prin care pot activa ”invazia” de scrisori de la Hogwarts prin cutia poștală.

Joaca magică plină de entuziasm continuă afară, când Ron apare la geamul de la etajul în mașina zburătoare Ford Anglia.
Deschide portbagajul, leagă lanțul de cârlig și de geam și eliberează-l pe Harry!

Dacă ești în căutarea jucăriei perfecte pentru copii, cadourile LEGO Harry Potter oferă distracție nelimitată cu minifigurinele colecționabile și funcțiile incredibile.

LEGO Harry Potter 4 Privet Drive:
Copiii pot recrea toate evenimentele incredibile ce au avut loc în casa familiei Dursley sau își pot imagina aventuri noi cu minifigurinele și funcțiile incluse.
Include 6 minifigurine – Harry Potter™, Ron Weasley™, Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunia Dursley și Dobby™ – bufnița Hedwig™, o mașină zburătoare cu acoperiș, portbagaj și uși care se deschid, plus o sumedenie de accesorii autentice.
Setul LEGO® Harry Potter™ 4 Privet Drive (75968) recreează o grămadă de scene palpitante din filme, precum momentele în care Harry era obligat să își petreacă timpul în dulapul de sub scări, invazia de scrisori de la Hogwarts sau evadarea lui Harry cu mașina zburătoare din casa familiei Dursley.
Acest set de joacă îi va atrage pe băieții și fetele cu vârste de la 8 ani în sus. Jucăria de construcție colecționabilă inspiră povești pline de imaginație și jocuri pe roluri cu minifigurinele inspirate din filmele Harry Potter.
Casa măsoară peste 17 cm înălțime, 16 cm lungime și 12 cm lățime, iar mașina peste 12 cm lungime. Mărimea și detaliile autentice oferă acestui set de joacă și un aspect ideal pentru a fi expus.
Jucăriile LEGO® Harry Potter™ aduc la viață scene palpitante din filme! Cu personaje cunoscute, creaturi fantastice și locații magice, aceste seturi pline de funcții aduc lumea lui Harry Potter în mâinile copiilor!

Număr piese: 797 buc.

Greutate: 920 g.
Dimensiuni: 38 x 26 x 9.5 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie