Tip Top Toys telefon contact

Descriere

LEGO® Harry Potter Hogwarts Express 75955 - 801 de piese tren Harry Potter.

Urca in Expresul de Hogwarts™ si porneste intr-o calatorie magica cu trenul!

Ia emblematicul Expres de Hogwarts LEGO® Harry Potter™ din statia King’s Cross (75955 - Hogwarts™ Express), care include podul din gara cu ceas si trepte ce duc pe peronul 9¾™, intrare prin perete, poster cu ”Wanted” si ziare Daily Prophet, plus un tren cu locomotiva si vagon cu 4 scaune, cu acoperis si latura detasabile. Cumpara dulciuri de la Trolley Witch, pune un Dementor™ sa zboare in vagon si recreeaza scene din taramul fantastic al lui Harry Potter™. Acest set minunat LEGO Harry Potter include si 5 minifigurine, plus o figurina Dementor si o figurina Scabbers™.

Include 5 minifigurine: Harry Potter™, Ron Weasley™, Hermione Granger™, Remus Lupin si Trolley Witch, plus o figurina Dementor™ si o figurina Scabbers™.
Contine peronul 9¾™ din King’s Cross si Expresul de Hogwarts™.
Peronul are un pod cu ceas si scari ce conduc spre o intrare ascunsa, activata prin miscarea peretelui, un stand de ziare cu doua bucati din Daily Prophet si un poster cu ”Wanted”.
Expresul de Hogwarts™ include un vagon cu 4 scaune, acoperis si latura detasabile, plus pe Trolley Witch cu caruciorul ei plin de dulciuri.
Detaseaza acoperisul si latura vagonului pentru a aseza minifigurinele pe scaune.
Cumpara o broasca de ciocolata si alte dulciuri de la Trolley Witch.
Accesoriile includ 3 valize, 4 baghete magice, o broasca de ciocolata, o inghetata, 2 ziare, un semn cu King’s Cross Station, un semn cu Platform 9¾™ si un poster cu ”Wanted”.
Ajuta un Dementor™ sa intre in vagon si sa il atace pe Harry, apoi foloseste o vraja cu bagheta magica pentru a-l alunga!
Recreeaza scene clasice din filmele Harry Potter™.
Peronul masoara peste 13 cm inaltime, 31 cm lungime si 17 cm latime.
Expresul de Hogwarts™ masoara peste 9 cm inaltime, 46 cm lungime si 5 cm latime.

Greutate: 1.3 Kg.
Dimensiuni ambalaj: 54 x 8 x 28 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie