Tip Top Toys telefon contact

Descriere

Plastilină Color Dough 6 culori în cutie.

Acest set de plastilină îi va încânta cu siguranță pe micuți încă de la o vârstă fragedă!
Mulțumită consistenței sale moale, plastelina poate fi: modelat, frământat, presat și întins cu multă ușurință. În contact cu aerul plastilina se întărește și poate fi pictată. Plastilina s-a întărit? Nici o problemă! Frământați-o bine cu mâinile umezite în prealabil și plastilina își va recăpăta consistența ușor de modelat.

Caracteristici:
Plastilină în culori vesele este făcută din ingrediente de cea mai bună calitate și este foarte potrivită pentru persoanele care au diferite alergii pentru că nu conține gluten, lactoză, proteine sau urme de arahide.
Setul include: 6 cutiuțe cu plastilină.
Culori: maro, roz, verde, galben, roșu, alb.

Atenție! Nu lăsați ambalajele jucăriilor/produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al jucăriei/produsului înainte de a da jucăria/produsul copilului. Supravegheați permanent copilul în timp ce se joacă/folosește acest produs. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria/produsul departe de foc, feriți jucăria/produsul de temperaturi ridicate și umiditate.

Produsul este nou și comercializat în ambalajul original al producătorului. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor.

Greutate: 780 g.
Dimensiuni: 40 x 9 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 2 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie