Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Friends Cubul de jocuri al Oliviei 41667 - 64 piese

  • Marca: LEGO Friends
  • Cod produs: TOY-004638
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Friends

Descriere

LEGO® Friends Cubul de jocuri al Oliviei 41667 - 64 piese.

Cunoști un copil creativ care este pasionat de gaming?
Oferă-i cadou Cubul de gaming al Oliviei (41667).
În interiorul acestei jucării portabile se găsește camera multimedia a Oliviei.
Include o consolă de gaming cu televizor și cotroller, boxe, căști și un scaun comod unde stă atunci când le trimite mesaje prietenilor.
În set vei descoperi și un animal într-o culoare surpriză!

Acest set este decorat ca un rucsac, încurajând copiii să se joace oriunde își doresc.
Toate elementele acestui set de joacă portabil se împachetează în cutiuță sau pot fi fixate pe baza cubului, ceea ce înseamnă că nu se vor mai pierde!

Valoarea cuburilor LEGO Friends se regăsește în faptul că sunt compacte și portabile, fiind cadouri ideale pentru copiii cu vârsta de la 6 ani în sus care adoră să plece în călătorii cu jucăriile LEGO Friends și să își creeze scenarii de joacă împreună cu prietenii.

LEGO Friends Cubul de gaming al Oliviei 41667:
Surprinde micii gameri cu setul LEGO Friends Cubul de gaming al Oliviei (41667). În interiorul acestei cutii în formă de rucsac se află o mini încăpere de gaming construibilă. Acest cub portabil este o jucărie ideală pentru scenariile de joacă în mișcare.
Plin cu detalii creative, acest cub de joacă LEGO Friends include mini-păpușa Olivia, o pisică într-o culoare surpriză din 4 posibile, un scaun comod, boxe, căști, un televizor, un controller și o cană.
Copiii se pot juca cu accesoriile în afara cubului sau pot împacheta toate piesele în această jucărie portabilă pentru a se juca cu ele în pauze la școală, la întâlniri cu prietenii sau oriunde ar merge.
Acest mini cub de joacă este un cadou perfect pentru orice ocazie, potrivit pentru copiii cu vârsta de la 6 ani în sus care adoră seturile LEGO portabile și joaca creativă.
Măsoară peste 7 cm înălțime, 7 cm lungime și 5 cm lățime.
Prezintă-le micilor constructori lumea Orașului Heartlake cu seturile de joacă LEGO Friends, un loc plin de distracție creativă și prietenii fabuloase unde copiii vor întâlni personaje în care se vor regăsi.

Număr piese: 64 buc.

Greutate: 90 g.
Dimensiuni: 21 x 16 x 5 cm.

Vârstă recomandată: 6 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie