Tip Top Toys telefon contact

LEGO® City Calendar de Crăciun Advent 60268 - 342 piese

  • Marca: LEGO City
  • Cod produs: TOY-004381
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO City

Descriere

LEGO® City Calendar de Crăciun Advent 60268 - 342 piese.

Număratul zilelor până la Crăciun devine mai distractiv cu atmosfera festivă din Calendarul de Craciun LEGO® City (60268), mai ales pentru băieții și fetele fani ai serialului LEGO City Adventures. Setul conține mini-construcții de sezon și o planșă înzăpezită de joacă pe care copiii își pot crea propriile scene de Crăciun. Copiii se vor bucura și de cele 6 minifigurine LEGO City incluse, Duke DeTain, Harl Hubbs, Freya McCloud, Rooky Partnur, Daisy „Kaboom” și un Chief Wheeler în costum de Moș Crăciun!

Acest Calendar de Craciun LEGO City este un cadou ideal pentru copiii de peste 5 ani. Fiecare construcție în parte este însoțită de instrucțiuni ușor de înțeles, garantând că până și începătorii în construit LEGO se pot bucura de o experiență independetă de construit și jucat.

Calendarele de Crăciun LEGO City sunt pline de inspirație, entuziasm festiv și suprize minunate pentru copiii care adoră joaca creativă. Modelele, minifigurinele și accesoriile descoperite în acest calendar pot fi de asemenea combinate cu alte jucării LEGO pentru și mai multă distracție.

Calendarul de Craciun LEGO® City (60268) este ideal pentru a-i introduce pe cei mici în lumea palpitantă LEGO City și a serialului TV LEGO City Adventures. Copiii de 5 ani în sus se pot juca într-o manieră plină de imaginație pe tot parcursul perioadei de sărbători fără să se plictisească.
Conține 24 de cadouri, inclusiv bradul de Crăciun și sania Moșului în miniatură, 6 minifigurine din LEGO® City Adventures (inclusiv Chief Wheel în costum de Moș Crăciun) plus o planșă de joc cu străzi înzăpezite.
Copiii pot număra zilele până la Crăciun cu acest Calendar de Craciun LEGO City, ce conține construcții festive, minifigurine ale personajelor din LEGO City Adventures și o planșă de joc cu zăpadă.
Cauți un cadou frumos pentru un copil de 5 ani sau mai mult? Acest Calendar de Crăciun este ideal pentru fanii seriei LEGO® City Adventures sau copiii cărora le place să fie creativi. Și nu necesită decât abilități de asamblare de bază.
Calendarul de Craciun LEGO® City măsoară 7cm înălțime, 38cm în lungime și 26cm lățime.
Nu are nevoie de baterii! Jucăriile și personajele LEGO conținute în acest calendar festiv funcționează pe baza imaginației copiilor, așa că distracția de sărbători poate începe instant.
Calendarul de Craciun LEGO® City include instrucțiuni ușor de urmărit chiar și de constructorii LEGO începători care se pot bucura imediat de o experiență creativă.
simpatice care le stimulează copiilor imaginația, ajutându-i să dezvolte atât abilități fizice cât și creative prin jocul de rol.

Număr piese: 342 buc.

Greutate: 420 g.
Dimensiuni: 38 x 26 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 5 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie