Tip Top Toys telefon contact
Etichete:   LEGO, LEGO City

Descriere

LEGO® City Tractor 60287 - 148 piese.

Stimulează creativitatea copilului cu setul LEGO® City Tractor (60287).
Acest grozav tractor construibil include amănunte realiste, precum cauciucuri uriașe pe roțile din spate, cupă pentru încăcător și braț ajustabil.
Cu minifigurinele fermier și fiică, figurina iepure, 2 baloți de fân și o ladă cu legume, scena e pregătită pentru aventuri distractive la fermă.

Distractivul set include un manual de instrucțiuni și Instructions PLUS, ghidul interactiv din aplicația gratuită LEGO Building Instructions de pe dispozitivele smart.
Acest ghid interactiv de construcție, cu funcții incredibile de mărire și rotire, transformă începătorii în maeștri în construcții LEGO imediat.

Sporește creativitatea cu acest iconic set LEGO® City Tractor (60287), o introducere impresionantă în lumea incitantă din LEGO City. Ideal pentru băieții și fetele de minim 5 ani.
Ce găsești în cutie? Copiii pot construi acest tractor de jucărie ce are o tonă de funcții realiste, plus 2 baloți de fân, o ladă cu elemente în formă de legume, minifigurine fermier și fiica sa și o figurină iepure.
Această jucărie LEGO® City Tractor (60287) are cauciucuri uriașe pe roțile din spate, cupă pentru încăcător, braț ajustabil și cabină pentru minifigurină. Setul poate fi combinate cu altele pentru și mai multă distracție.
Acest tractor din colecția LEGO® City Great Vehicles poate fi o surpriză minuată de Crăciun, zi de naștere sau altă ocazie pentru băieții sau fetele de la 5 ani în sus.
Construit, tractorul are 10 cm înălțime, 17 cm lungime și 7 lățime.
Accesoriile incluse cuprind o ladă cu un dovleac, un măr și morcovi, plus cei 2 baloți de fân.

Include instrucțiuni tipărite și Instructions PLUS – ghidul interactiv care face din construit o joacă de copii (parte din aplicația gratuită LEGO Building Instructions).

Număr piese: 148 buc.

Greutate: 360 g.
Dimensiuni: 26 x 19 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 5 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie