Tip Top Toys telefon contact

LEGO® City Transportor de prizonieri 60276 - 244 piese

101,90 RON
  • Marca: LEGO City
  • Cod produs: TOY-004364
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO City

Descriere

LEGO® City Transportor de prizonieri 60276 - 244 piese.

Jucăria LEGO® City Transportor de prizonieri (60276) conține personaje din serialul LEGO City Adventures.
Copiii pot reface scene și să-și creeze propriile povești palpitante cu eroul poliției Duke DeTain și vestiții infractori Snake Rattler și Clara The Criminal.
Un camion de transportat prizonieri cu funcție de evadare, mașina de tractare a răufăcătorului și motocicleta neagră a lui Duke sunt elementele principale a acțiunii explozive.

Această jucărie cu poliție include un manual de asamblare și Instructions PLUS, un ghid interactiv de construcție cu funcții de mărire și rotire care-i ajută pe micii constructori LEGO să devină maeștri în asamblări.
Instructions PLUS face parte din aplicația gratuită LEGO Building Instructions pentru smartphone și tabletă.

Seturile LEGO City Police sunt o experiență de joacă și construcție inedită.
Vehiculele realiste, clădirile detaliate și personajele hazlii stimulează imaginația și joaca pe roluri pentru copiii de toate vârstele.

Copiii de minim 5 ani își pot crea propria aventură LEGO City ca-n seriale cu acest set cu mai multe modele incluse, cum ar fi emblematicul transportor de prizonieri și personajele amuzante din celebrul serial LEGO City Adventures.

Ce conține cutia? Copiii vor construi un transportor de prizonieri, o mașinuță de tractare și motocicleta de poliție, plus 4 minifigurine printre care se numără vedetele LEGO City Duke DeTain, Snake Rattler și Clara The Criminal.
Copiii pot exploda celula de prizonier din camion, s-o agațe de mașina de tractat și să pornească în urmărire cu noua motocicletă de poliție.
LEGO® City Transportor de prizonieri (60276) este un set plin de acțiune care poate deveni un cadou de aniversare sau Crăciun grozav pentru băieții sau fetele de minim 5 ani.
Transportorul are 8cm înălțime, 13cm lungime și 6cm lăime.
Accesoriile incluse cuprind cătușe, cască de motociclist, o cască de siguranță și 2 batoane de dinamită.
Include instrucțiuni tipărite dar și Instructions PLUS – ghidul de construcție digital din aplicația LEGO® Building Instructions, cu funcții de rotire și mărire a procesului de asamblare.

Număr piese: 244 buc.

Greutate: 400 g.
Dimensiuni: 26 x 19 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 5 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie