Tip Top Toys telefon contact

LEGO® City Arest pe autostradă 60242 - 185 piese

  • Marca: LEGO City
  • Cod produs: TOY-004362
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO City

Descriere

LEGO® City Arest pe autostradă 60242 - 185 piese.

Cu două mașini super tari, eroul LEGO City Duke DeTain și răufăcătorul notoriu Vito, acest set LEGO City oferă oportunități de a crea aventuri cu urmăriri de mașini.
Este un cadou ideal pentru copiii care adoră jucăriile de acțiune și pentru fanii serialului TV LEGO City.

Cu acest set de jucărie primești un ghid simplu de construcție precum și Instructions PLUS!
Ca parte a aplicației gratuite LEGO Life pentru telefon și tabletă, acest ghid interactiv include funcții de zoom și rotire care vor ajuta începătorii LEGO să devină experți cât ai clipi.

Oferă-le copiilor posibilitatea de a-și imagina povești palpitante cu urmăriri de mașini doar cu acest set LEGO City 60242 Arest pe autostradă.
Cu minifigurinele din serialul TV LEGO City Duke DeTain și Vito, o mașină de poliție și o mașină sport pentru hoți, plus un seif furat și o ladă cu pește, totul este pregătit pentru momente memorabile de joacă pe roluri.
Copiii pot combina personajele și vehiculele din acest set cu alte seturi de joacă LEGO pentru a-și crea propriile creații unice.
Această jucărie construibilă unică reprezintă un cadou ideal pentru orice ocazie, fiind destinat băieților și fetelor de peste 5 ani.
Mașina de poliție a lui Duke măsoară peste 4 cm înălțime, 12 cm lungime și 5 cm lățime, iar mașina lui Vito măsoară peste 3 cm înălțime, 11 cm lungime și 5 cm lățime.

Număr piese: 185 buc.

Greutate: 300 g.
Dimensiuni: 26 x 19 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 5 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie