Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Speed Champions Ferrari 812 Competizione 76914 261buc

Etichete:   LEGO, LEGO Speed Champions

Descriere

LEGO® Speed Champions Ferrari 812 Competizione 76914 - 261 piese.

Acest kit de construit LEGO® Speed Champions Ferrari 812 Competizione (76914) captează toată puterea și performanța ediției limitate a mașinii de sport din realitate. Copiii în vârstă de 9 ani și mai mari și fani ai mașinilor pot - în premieră - să colecționeze și să construiască acest model cool.

Această mașină Ferrari roșie de jucărie include multe detalii autentice: dunga galbena ce conturează întreaga mașină, lama neagră de pe capota, aripa posterioară ridicată, generatoarele vortex proeminente, farurile caracteristice și stopurile și țevile de eșapament. Setul include și minifigurina unui șofer de mașini de curse de așezat la volan pentru o joacă de roluri cu acțiune palpitantă.

Lasă aplicația LEGO Builder să te ghideze pe tine și pe copilul tău într-o aventură de construit ușoară și intuitivă. Mărește și rotește modelele în 3D, salvează seturi și monitorizează progresul.

Mașină Ferrari de jucărie - Modelul LEGO Speed Champions Ferrari 812 Competizione (76914) pentru fani ai vehiculelor în vârstă de 9+ ani și iubitori ai iconicei mărci de mașină italiană.
1 minifigurină - Modelul Ferrari include minifigurina unui șofer dotat cu o cască și o perucă. Așează-l la volan și delectează-te cu acțiune super rapidă pe pista de curse sau la drum lung.
Plin de detalii - Replica roșie Ferrari 812 Competizione include dunga galbenă caracteristică ce conturează întreaga mașină, dunga neagră de pe capotă și generatoare vortex proeminente.
Model premium pentru joacă și expus - Această mașină sport LEGO din 261 de piese oferă o construcție distractivă înainte de a fi expusă cu mândrie sau folosită la curse.
Jucărie construibilă de colecție - Oferă acest model de mașină Ferrari drept cadou aniversar sau de Crăciun copiilor în vârstă de 9 ani sau pasionaților de vehicule.
Distracție portabilă - Modelul Ferrari 812 Competizione măsoară peste 4 cm înălțime, 16 cm lungime și 7 cm lățime pentru joaca de acasă sau la drum.
Un nou mod de a construi - Lasă aplicația LEGO Builder să te ghideze pe tine într-o aventură de construit intuitivă. Salvează seturi, urmărește progresul și mărește și rotește modelele în 3D pentru o vedere de ansamblu pe măsură ce construiești.
Mai multă acțiune de mare viteză - Fii cu ochii pe alte modele LEGO Speed Champions, inclusiv modelele Pagani Utopia (76915), Porsche 963 (76916) și McLaren Solus GT și McLaren F1 LM (76918).

Număr piese: 261 buc.

Greutate: 320 g.
Dimensiuni: 26 x 14 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 9 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie