Tip Top Toys telefon contact
Etichete:   LEGO, LEGO Speed Champions

Descriere

LEGO® Speed Champions Lotus Evija 76907 - 247 piese.

Acest set de construcție LEGO® Speed Champions Lotus Evija (76907) surprinde simplitatea elegantă și designul inovator al hipermașinii electrice reale. Perfect pentru copii și pasionații de mașini de toate vârstele, oferă o experiență de construire captivantă, este perfect pentru afișare și minunat pentru acțiunea palpitantă de curse cu energie ridicată.

Instrucțiuni de construire digitale
Această mașină de jucarie colectibilă include instrucțiuni de construire digitale imprimate și interactive. Disponibil în aplicația gratuită LEGO Building Instructions pentru smartphone-uri și tablete, ghidul digital interactiv vine cu instrumente uimitoare de zoom și rotație care vă permit să vizualizați acest model din toate unghiurile în timp ce construiți.

Recrearea vehiculelor iconice
Seturile de joc LEGO Speed Champions prezintă mini-versiuni ale celor mai cunoscute și cele mai bune vehicule din lume. Perfecte pentru afișare, aceste modele sunt, de asemenea, excelente pentru acțiunea palpitantă de curse împotriva altora din gama Speed Champions.

Recreați prima hipermașină electrică din Marea Britanie - Model replica jucarie LEGO® Speed Champions Lotus Evija (76907) pentru fanii auto și copiii care iubesc jocul imaginativ.
Ce este în cutie? - Tot ce aveți nevoie pentru a construi o replică a modelului Lotus Evija, plus o mini-figurină conducator cu costum de curse Lotus, cască de accident, perucă și cheie fixa.
Colectați, jucați și afișați - Copiii și pasionații auto pot explora designul inovator al Lotus Evija în timp ce construiesc, înainte de a-și expune munca sau a se alătura prietenilor pentru acțiunea palpitantă Speed Champions.
Un cadou pentru orice ocazie - Acest set LEGO® Speed Champions cu 247 piese poate fi oferit ca un cadou de ziua de naștere, sărbători sau orice altă zi pentru copii cu vârsta de 8 ani și peste și cei pasionați de mașini performante.
Plin cu detalii - Modelul Lotus Evija măsoară peste 1.5 in. (4cm) în înalțime, 6 in. (15cm) lungime și 2.5 in. (7cm) lățime. Suficient spațiu pentru un cockpit cu 2 locuri și multe detalii autentice.
Nu sunt necesare baterii - Acțiunea curselor nu se oprește niciodată cu acest set jucarie hipermașinuța. Este alimentat de imaginația copiilor!
Ghid digital interactiv de construire - Zoom, rotați și vizualizați acest model din toate unghiurile în timp ce construiți cu aplicația LEGO® Building Instructions, disponibilă pentru smartphone-uri și tablete.
Sărbătorind inovația și designul - Seturile LEGO® Speed Champions oferă copiilor și fanilor auto ocazia să exploreze cele mai iconice vehicule din lume.
Punerea calității în prim-plan - Componentele LEGO® îndeplinesc standarde stricte ale industriei pentru a se asigura că sunt consistente, compatibile și distractive pentru a fi construite - a fost astfel încă din 1958.
Testat pentru siguranța - Toate jucariile LEGO® sunt testate temeinic pentru a se asigura că fiecare set îndeplinește standardele stricte de siguranță.

Număr piese: 247 buc.

Greutate: 290 g.
Dimensiuni: 26 x 14 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie