Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Speed Champions Ford GT Heritage și Bronco R 76905

Etichete:   LEGO, LEGO Speed Champions

Descriere

LEGO® Speed Champions Ford GT Heritage Edition și Bronco R 76905.

Copiii și pasionații de mașini vor adora acest set de construcție LEGO® Speed Champions Ford GT Heritage Edition și Bronco R (76905) pentru jucării. Ambalate cu detalii realiste, aceste modele replica uimitoare oferă o experiență de construire satisfăcătoare, arată fantastic pe afișare și sunt minunate pentru acțiunea epică de curse off-road și on-track!

Detalii inspirate!
Vehiculele din acest set de joacă vin cu un șasiu larg, care permite loc pentru o cabină cu 2 locuri și chiar mai multe detalii autentice. Și cu 2 mini-figurine de conducători în costume și căști de curse Ford, există destul dramatism plin de adrenalină pe orizont!

Replici reduse la scară pentru o experiență LEGO amplificată
Seturile LEGO Speed Champions livrează mini-replici ale celor mai cunoscute și mai rapide automobile din lume. Copiii și pasionații de mașini pot colecta, construi și afișa vehiculele lor preferate sau se pot alătura prietenilor pentru acțiunea palpitantă de curse împotriva altor modele replica din gama Speed Champions.

Acest set impresionant de construcție LEGO® Speed Champions Ford GT Heritage Edition și Bronco R (76905) este perfect pentru fanii mașinilor extraordinare și a acțiunii palpitante de curse.
Ce este în cutie? Tot ce aveți nevoie pentru a crea propriile modele replica Ford GT Heritage Edition și Bronco R, plus 2 mini-figurine Ford driver cu costume și căști de curse.
Copiii și pasionații de mașini pot colecta, construi și explora cele 2 vehicule Ford renumite în lumea întreagă, înainte de a organiza curse epice cu acestea și alte vehicule din gama Speed Champions.
Acest set de joacă LEGO® Speed Champions cu 660 piese este un cadou minunat pentru ziua de naștere sau orice altă zi pentru băieți și fete cu vârsta de 8 ani și peste și pentru fanii automobilelor performante.
Ford GT Heritage Edition măsoară peste 1.5 in. (4cm) în înalțime, 6 in. (16cm) lungime și 2.5 in. (7cm) lățime. Ford Bronco R măsoară peste 3 in. (7cm) în înalțime, 7.5 in. (19cm) lungime și 3 in. (8cm) lățime.
Nu sunt necesare baterii pentru aceste mașini jucarie minunate - sunt alimentate de imaginația copiilor!
Gândindu-vă să oferiți acest set Ford unui nou constructor LEGO®? Nu exista probleme! Vine cu instrucțiuni ilustrate ușor de urmat pas cu pas pentru ambele modele.
Seturile LEGO® Speed Champions oferă copiilor și fanilor auto ocazia să exploreze unele dintre cele mai interesante automobile din lume cu modele replica autentice care sunt excelente pentru jocul si afisarea curselor.
Toate componentele LEGO® Speed Champions îndeplinesc standarde stricte ale industriei pentru a se asigura că sunt compatibile si se conectează si se desfac consistent de fiecare dată.
Piesele LEGO® Speed Champions sunt testate prin cădere, încalzire, zdrobire, răsucire si analizate pentru a se asigura că îndeplinesc standardele stricte globale de siguranța.

Număr piese: 660 buc.

Greutate: 200 g.
Dimensiuni: 38 x 26 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie