Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Harry Potter Vizita la Hogsmeade 76388 - 851 piese

Etichete:   LEGO, LEGO Harry Potter

Descriere

LEGO® Harry Potter Vizita la Hogsmeade 76388 - 851 piese.

LEGO Harry Potter Vizita la Hogsmeade (76388) este o reproducere a clădirilor îndrăgite din filmele magice.
Copiii pot explora posibilități de joacă nelimitate, dezvoltându-și pasiunea pentru Harry Potter.

Satul Hogsmeade acoperit de zăpadă este super detaliat și include 6 minifigurine – Harry Potter, Dean Thomas, profesoara McGonagall, Madam Rosmerta, Mr. Flume și Mrs. Flume – plus o grămadă de funcții cool, mobilă și accesorii care îi vor inspira pe copii să recreeze scene din film și să își inventeze propriile aventuri.
Se pot construi două clădiri din satul Hogsmeade: magazinul de dulciuri Honeydukes și pub-ul Trei Mături.
3 mini construcții exterioare oferă și mai multă inspirație de joacă.

Setul include și alte surprize colecționabile: o minifigurină Ron Weasley aurie aniversară exclusivă și 4 carduri colecționabile cu vrăjitori faimoși.

LEGO Harry Potter Vizita la Hogsmeade (76388) oferă nenumărate posibilități de joacă și un mod magic prin care copiii își pot exprima vizual pasiunea pentru Harry Potter.
Include minifigurinele LEGO Harry Potter, Dean Thomas, profesoara McGonagall, Madam Rosmerta, Mr. Flume și Mrs. Flume, plus o grămadă de accesorii, funcții și elemente de mobilier grozave.
Copiii pot vizita și explora 2 dintre cele mai faimoase clădiri din satul Hogsmeade: magazinul de dulciuri Honeydukes și pub-ul Trei Mături – ambele ticsite cu posibilități magice de joacă pe roluri.
Tinerii vrăjitori și vrăjitoare cu vârsta de la 8 ani în sus vor fi fermecați de acest set LEGO Harry Potter captivant.
Măsurând peste 22 cm înălțime, 30 cm lungime și 9 cm lățime, setul Vizita la Hogsmeade LEGO Harry Potter este plin cu detalii de la parter până la acoperiș.
3 construcții mai mici oferă și mai multă inspirație: un felinar, o bancă înzăpezită și un panou cu anunțuri cu un poster cu Sirius Black.
Include o minifigurină exclusivă Ron Weasley aurie pentru a aniversa 20 de ani de magie cu LEGO Harry Potter. Include și patru carduri surpriză cu vrăjitori pe care copiii le pot colecționa (16 modele în total).

Număr piese: 851 buc.

Greutate: 1.2 Kg.
Dimensiuni: 48 x 28 x 7.5 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie