Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Harry Potter Hogwarts Cufărul magic 76399 - 603 piese

Etichete:   LEGO, LEGO Harry Potter

Descriere

LEGO® Harry Potter Hogwarts Cufărul magic 76399 - 603 piese.

Personalizat și portabil, LEGO® Harry Potter™ Hogwarts: Cufărul Magic (76399) pentru vârste peste 8 ani este plin de un amestec magic de locuri și personaje personalizabile din filmele Harry Potter.

Exact ca pe emblematicele cufere ale studenților de la Hogwarts, copiii pot adăuga diferitele culori ale Caselor de la Hogwarts și autocolante distractive pentru a-și personaliza propria versiune de cufăr din cărămizi LEGO.
Conține o selecție largă de părți de minifigurine – inclusiv diferite piese pentru păr și culori diferite ale pielii – din care copiii pot construi până la 5 personaje din filmele Harry Potter și să-și creeze proprii studenți Hogwarts.
O selecție largă de mobilier și accesorii personalizabile din filme le dă copiilor idei și inspirație pentru a aduce la viață propriile aventuri de la Hogwarts.
În acest set pot fi reinterpretate de asemenea 3 povești clasice din filme: Ceremonia de Sortare, cina din Marea Sală și Camera Comună a Casei.
Când acțiunea ia o pauză, totul poate fi împachetat cu eleganță în cufăr, ceea ce îi permite copilului să ia magia de la Hogwarts oriunde cu el.

LEGO Harry Potter Hogwarts: Cufarul Magic:
Descuie magia creativă! - Hogwarts: Cufărul Magic (76399) este plin de obiecte și minifigurine din filmele Harry Potter pe care copiii le pot crea și personaliza.
Un cufăr plin de distracție – Cufărul include mobilier e se poate reconfigura ca prin magie, accesorii din filme și o selecție de părți de minifigurine pe care copiii le pot combina pentru a crea noi personaje.
Accesorii autentice – Pălăria de Sortare, poțiuni, un ceaun, o carte de poțiuni, Harta Ștrengarilor, jeleuri Bertie Bott's Every Flavor Beans, revista The Quibbler, pocale, prăjiturele, un set de șah vrăjitoresc și o bufniță.
Personalizează – Copiii își pot construi până la 5 minifigurine, să creeze personaje cu totul noi și să adapteze și să combine diferitele elemente de construcție ca să aducă la viață propriile aventuri de la Hogwarts.
Recreează scene clasice – 3 momente memorabile din filme pot fi construite și interpretate prin joc de rol: Ceremonia de Sortare, o cină în Sala Mare și Camera Comună.
Un cadou minunat pentru copii de la 8 ani în sus – Acest set de joacă versatil este un cadou ideal pentru orice fan Harry Potter ce își dorește o conexiune personală și creativă cu Lumea Vrăjitorilor.
Ușor de cărat și depozitat – Acest cufăr de jucărie portabil ce poate fi încuiat are 6 cm înălțime, 17 cm lățime și 7 cm adâncime.

Număr piese: 603 buc.

Greutate: 760 g.
Dimensiuni: 38 x 26 x 5.5 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie