Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Harry Potter Moment Hogwarts Ora de Poțiuni 76383

Etichete:   LEGO, LEGO Harry Potter

Descriere

LEGO® Harry Potter Moment Hogwarts Ora de Poțiuni 76383 - 271 piese.

LEGO® Harry Potter™ Ora de Poțiuni de la Hogwarts (76383) este un set instant ascuns într-o carte de joacă construită din cărămizi. Odată ce o deschid, copiii vor putea participa la ora profesorului Snape în sala de Poțiuni.

Acest set magic este plin cu detalii și accesorii care vor inspira ore întregi de joacă creativă pe roluri. Unele elemente sunt integrate în întreaga construcție, precum rafturile, iar altele sunt libere, precum mobila și tabla, mărindu-ți astfel spațiul de joacă. Acest set magic Harry Potter se combină cu alte seturi din această colecție. Fiecare este prevăzut cu o culoare distinctivă și un motiv unic și se deschide pentru a-i transporta pe copii în diferite săli de clasă din Hogwarts. Întreaga serie se conectează pentru a crea o experiență de joacă la 360 de grade.

Dacă ești în căutarea unui cadou incredibil pentru un fan Harry Potter, seturile de joacă LEGO Harry Potter oferă o gamă captivantă de cadouri care îi vor încânta pe tinerii vrăjitori și vrăjitoare.

LEGO® Harry Potter™ Ora de Poțiuni de la Hogwarts (76383) este o carte de joacă construită din cărămizi care se deschide pentru a dezvălui sala de clasă din filmele Harry Potter în care se țin orele de Poțiuni.
Include minifigurinele Draco Malfoy, Seamus Finningan și profesorul Severus Snape, o carte de poțiuni, o tablă, un fotoliu, o masă, o încăpere secretă și un fundal cu pivnița castelului Hogwarts.
Copiii vor deschide coperta setului pentru a intra la ora de Poțiuni a profesorului Snape. Sunt incluse echipamentul necesar pentru crearea poțiunilor și o cameră secretă de explorat!
Pentru vârste de la 8 ani în sus. Potrivit pentru tinerii vrăjitori și vrăjitoare care sunt în căutarea unui nou mod de a savura povestea din Harry Potter.
Acest set magic Hogwarts măsoară peste 12 cm înălțime, 8 cm lungime și 4 cm lățime, având dimensiunile perfecte joacă sau pentru a fi expus pe raft.
Include accesorii autentice: o lingură, un cuțit, o ceașcă, un ceaun, plus o secțiune din pivnița castelului din filmele Harry Potter.
Există o serie de astfel de seturi magice ce pot fi colecționate, fiecare gândit și decorat pentru a recrea o sală de clasă diferită din Hogwarts – Ora de Transfigurări 76382, Ora de Ierbologie 76384, Ora de Farmece 76385.
Împreună, acestea se combină pentru a crea un spațiu de joacă de 360 de grade.
Toate seturile LEGO Harry Potter conțin personaje preferate, accesorii distractive și locații familiare din filme. Reprezintă un cadou magic și captivant pentru tinerii vrăjitori și vrăjitoare de pretutindeni.

Număr piese: 271 buc.

Greutate: 300 g.
Dimensiuni: 26 x 19 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie