Tip Top Toys telefon contact

Descriere

Plastilina Inteligentă Originală Iluminată - Ectoplasma 0157.

Ediție limitată Ectoplasma.

Plastilina Inteligentă Ectoplasma nu a primit numele acesta din greșeală. Când o iei în mână, ai senzația de parcă ai deține o substanță spirituală cu puteri mistice. Simte cum alunecă materialul verde printre degetele tale iar apoi încarcă-l cu ajutorul brelocului (breloc cu lumina neagră) și lasă-o să lumineze în întunericul camerei tale.

Cheia succesului: materialul!

Datorită materialului foarte special, Plastilina Inteligentă este considerată a fi un produs deosebit, care a fost dezvoltat în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, în SUA, datorită disponibilității reduse a componentului de bază al cauciucului tradițional. Deși nu a fost folosit niciodată pentru uz industrial, din cauza caracteristicilor fizice ieșite din comun, popularitatea este în creștere continuă în zilele noastre. Plastilina Inteligentă este atât de specială datorită diferitelor proprietăți fizice ale altor materiale, înglobate în unul singur. Poate fi folosită în timp îndelungat, fără a se deteriora, și totodată există versiuni speciale precum Plastilina Inteligentă magnetică, schimbătoare de culori sau iluminată.

Ce poți face defapt?

Dacă folosim mișcări delicate, este maleabilă și se întinde ușor, precum o plastilină tradițională; nu lasă urme pe mâini.
Dacă se modelează o sferă, aceasta sare ca o minge de cauciuc.
Dacă se tratează brusc, aceasta se rupe.
Dacă o tragem în două direcții diferite, aceasta se rupe ca o foaie de hârtie.
Dacă se exercită o forță puternică asupra ei, precum o lovitură de ciocan, atunci se sparge, ca porțelanul, în bucăți mai mici.
Nu se usucă.
Luminează în întuneric.*
Își schimbă culoarea.*
Atrage magneții.*
*Doar anumite variante.

Ce poți face, sigur îți va place.

Deși doar caracteristicile enumerate îți dau mii de posibilități, pe lângă că oferă fericire și îți satisface curiozitatea, trebuie să amintim că ajută la reducerea stresului, la dezvoltarea dexterității și a creativității. Scapă de plictiseala de la birou cu acest produs deosebit, care te poate ajuta să renunți la fumat!

Alege varianta preferată și comandă versiunea aceasta încă azi!

Substanță: Moale.
Efect: Iluminată.

Caracteristici:
- parfumat Ø
- sclipitoare Ø
- se sparge ✔
- se rupe ✔
- sare ✔
- se întinde ✔
- maleabilă ✔
- magnetică Ø
- schimbătoare de culori Ø
- iluminată ✔

Greutate: 110 g.
Dimensiuni: 11 x 11 x 3 cm.

Vârstă recomandată: 3 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie