Tip Top Toys telefon contact

Descriere

Nisip kinetic Sands Alive începător Starter 450g albastru.

Pune-ti imaginatia si creativitatea la lucru cu minunatul nisip kinetic Sands Alive! Poti crea lucruri interesante si creaturi extraordinare cu acest nisip de modelat fantastic. Setul nu contine sabloane.
Cu ajutorul fantasticului nisip kinetic Sands Alive, copiii pot modela orice creatie pe care imaginatia si creativitatea lor le-o dicteaza.
Nisipul de modelat ofera micutilor o experienta de joaca fantastica, deoarece pot crea orice forme , animale sau creaturi fantastice doresc,il pot pune in forme, pahare sau galetuse, pot desena sau sculpta in el.
Este foarte moale, pufos si placut la atingere, usor de modelat si de realizat orice forma dorita.
Spre deosebire de nisipul obisnuit, cel kinetic nu se usuca niciodata, nu se faramiteaza si isi pastreaza foarte bine forma.
Nu pateaza, nu se lipeste de maini, mobila sau haine si este foarte usor de curatat, fiind solubil in apa.
Datorita faptului ca nu se usuca niciodata, poate fi folosit de catre mai multe generatii de copii.
Nisipul kinetic Sands Alive este realizat 100% din materiale naturale, non-toxice, antibacteriene, sigure pentru copii. Din aceasta cauza, s-ar putea sa aiba un miros specific, care dispare prin aerisire.
Joaca cu nisip kinetic favorizeaza dezvoltarea imaginatiei, creativitatii, precum si a motricitatii fine a copiilor. Prin modelarea nisipului, copiii invata sa foloseasca coordonarea mana-ochi, care sta la baza tuturor miscarilor cotidiene.
Instructiuni de utilizare si pastrare: La prima folosire este indicata, dupa scoaterea nisipului din ambalaj, framantarea lui putin cu mainile si apoi lasarea la aer timp de 12-24 de ore, pentru a-si recapata textura usoara si pufoasa, care dispare din cauza ca este comprimat inainte de ambalare. Cu cat este folosit mai des, cu atat isi recapata textura ideala. Se recomanda depozitarea nisipului in spatii inchise, ferite de umiditate si umezeala excesive. Nu este indicata depozitarea pe suprafete care pot absorbi uleiul, ca hartie, piatra poroasa etc. Daca nu este folosit o perioada mai lunga de timp, este recomandata schimbarea pozitiei produsului o data la 3 luni, pentru a se evita strangerea uleiului la baza.

Caracteristici:
Produsul contine glicerina!
Continut: 450 g.
Culoare: albastru.
Dimensiuni de ambalare: 18 x 13 x 5 cm.
Varsta recomandata: 3 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie