Tip Top Toys telefon contact

Pottery Cool Set creativ lut modelare Spin Master Cool Studio 6027858

  • Marca: Spin Master
  • Cod produs: TOY-001471
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pottery Cool Set creativ lut modelare Spin Master Cool Studio 6027858.

Pottery Cool este noua metoda de a crea cu ajutorul lutului! Da forma discurilor de lut pe roata de olarit si las-o sa se invarta in timp ce modelezi designul. Lasa designul tau din lut sa se usuce, apoi vopseste-l sau personalizeaza-l cum doresti.
Ai posibilitati nesfarsite de a sculpta cu Atelierul de olarit Pottery Cool! Cu ajutorul acestui atelier inovator poti realiza obiecte din lut distractive pentru copii. Acest set inovativ ofera posibilitati facile in privinta realizarii si personalizarii diferitelor forme din lut.
Setul pune la dispozitie uneltele si materialele necesare astfel incat procesul sa se desfasoare cu usurinta. Pentru inceput, asezati discul din lut pe dispozitivul rotativ. Apoi, pulverizati cu apa pe intreaga suprafata a discului de lut si veti vedea cum incepe sa capete forma in mainile voastre.
Designul unic al atelierului de olarit Pottery Cool te ajuta sa creezi forme perfect rotunjite folosind in favoarea ta forta gravitationala. Cu numeroase unelte de sculptare si 10 vopseluri metalice in culori stralucitoare, poti personaliza rapid fiecare creatie pentru un aspect cu adevarat unic.
Creeaza 6 proiecte amuzante, inclusiv: suport pentru bijuterii, rama foto in forma de catelus, vas in forma de testoasa, dispozitiv pentru telefon, suport pentru creioane in forma de briosa si capacel decorativ pentru unelte de scris. Descopera o metoda cu totul noua de a crea folosind lutul cu Atelierul de olarit Pottery Cool!

Continut set:
- Atelier de olarit.
- Sticluta cu atomizor.
- Suport de lucru.
- 900 grame pasta de lut.
- Pensula.
- 2 unelte pentru sculptat.
- 2 dispozitive de fixare.
- 2 discuri.
- 2 perechi de manusi de cauciuc.
- 10 vopseluri.
- 1 manual cu instructiuni.

Pentru functionare sunt necesare 4 baterii model C (nu sunt incluse in set).
Dimensiuni ambalaj: 35 x 10 x 28 cm.
Varsta recomandata: 6 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie