Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Star Wars Millennium Falcon 75212 1414buc Kessel Run

  • Marca: LEGO Star Wars
  • Cod produs: TOY-002176
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Star Wars, navă lego

Descriere

LEGO® Star Wars Millennium Falcon 75212 1414buc - Kessel Run Millennium Falcon.

Sari spre viteza superluminica cu Millenium Falcon!

Calatoreste cu Han Solo, Chewbacca si prietenii lor cu LEGO® Star Wars Kessel Run Millennium Falcon (75212 - Kessel Run Millennium Falcon™).
Aceasta versiune din caramizi a celebrei nave comerciale Corelliene din filmul Han Solo este dotata cu o carlinga pentru doua minifigurine cu cabina detasabila, doua lansatoare cu arcuri, antena, rampa, doua turele laser rotative cu loc pentru artilerist, plasate in partea de sus si de jos a navei, plus o aeronava detasabila de evacuare.
Aceasta jucarie Star Wars incredibila este dotata cu placi de fuzelaj care se deschid pentru acces usor in interiorul detaliat, care include o zona pentru marfa cu canapea si masa cu jocul hologramic Dejarik, bar, pat, compartiment de depozitare a proiectilelor si motor superluminic construibil cu unelte pentru reparatii. Include si sase minifigurine si un droid DD-BD.

Include sase minifigurine: Han Solo, Chewbacca, Qi’ra, Lando Calrissian, Quay Tolsite si un Kessel Operations Droid, plus un DD-BD droid.
Nava este dotata cu o carlinga pentru doua minifigurine cu cabina detasabila, doua lansatoare cu arcuri, antena, rampa, doua turele laser rotative cu loc pentru artilerist, plasate in partea de sus si de jos a navei, o aeronava detasabila de evacuare si placi ale fuzelajului care se deschid pentru acces usor in interiorul detaliat.
Interiorul include o zona pentru marfa cu doua containere, calculator de navigare, canapea, masa cu jocul hologramic Dejarik, bar, pat, compartiment de depozitare a proiectilelor si motor superluminic construibil cu unelte pentru reparatii.
Armele includ doua pistoale, o pusca si pistolul lui Lando.
In set este inclus si un electro-binoclu.
Deschide placile fuzelajului si joaca aventuri din filmul Han Solo.

Greutate: 2.5 Kg.
Dimensiuni produs: 48 x 30 x 11 cm.

Vârstă recomandată: 9 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie