Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Ninjago Urmărirea din orașul Ninjago 70607 233buc City Chase

  • Marca: LEGO Ninjago
  • Cod produs: TOY-001941
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

LEGO® Ninjago Urmărirea din orașul Ninjago 70607 - 233 buc. City Chase.

Cand te intorci de la scoala treci prin piata de alimente din orasul Ninjago cu Lloyd Garmadon si Nya. Dar fii atent - Batausul armatei de rechini incearca sa fure bani de la Ham, vanzatorul de la chioscul de alimente de pe strada! Cheama politia de pe telefonul lui Nya si treci in modul ninja pentru a-l opri pe Batausul armatei de rechini. Sari de pe chiosc si porneste in urmarire. Ajuta-l pe ofiterul Toque sa-l ajunga pe jefuitor in ricsa cu motor si pune-i catuse raufacatorului!

Impiedica o nelegiuire in piata stradala a orasului Ninjago!

Alatura-te lui Lloyd Garmadon, Nya si Ofiterul Toque pentru a impiedica un bandit din armata rechinilor sa jefuiasca un vanzator al unui stand cu alimente in Urmarirea din orasul NINJAGO® (NINJAGO® City Chase - 70607). Acest set palpitant din LEGO® NINJAGO® MOVIE™ contine un vehicul tuk-tuk cu 3 roti, stand de mancare cu alimente, plus 2 felinare conectate printr-un lant cu lanterne festive NINJAGO. Setul include si 5 minifigurine cu diverse arme si accesorii care ofera mai multe posibilitati interesante in joaca pe roluri.

Include 5 minifigurine: Lloyd Garmadon si Nya (ambii in imbracaminte de liceeni), Ofiterul Toque, un bandit din armata rechinilor si Ham.
Vehiculul tuk-tuk de politie este prevazut cu un scaun pentru sofer iar in spate are locuri de pasageri pentru minifigurine, 3 roti, si faruri de politie rosii si albastre translucide.
Standul de mancare contine un indicator pentru stand, copertina rosie, tablite de reducere la peste si cirese, 2 lazi si un butoi in care sunt 3 cirese, 3 mere si 2 pesti.
Include si 2 felinare cu elemente decorative translucide si lumina rosie, plus un lant de legatura cu lanterne festive NINJAGO, rosii translucide.
Armele includ ciocanul banditului din armata rechinilor cu maner in forma de peste.
Accesoriile includ sucul acidulat al lui Lloyd Garmadon, telefonul mobil al lui Nya, catusele Ofiterului Toque si banii lui Ham.
Recreeaza si joaca pe roluri scene palpitante din filmul LEGO® NINJAGO®.
Vehiculul politiei masoara peste 7 cm inaltime, 7 cm lungime si 3 cm latime.
Standul de mancare masoara peste 11 cm inaltime, 9 cm latime si 3 cm grosime.
Felinarele cu lantul de legatura masoara peste 14 cm inaltime, 19 cm latime si 3 cm grosime.

Cod Lego: 70607.
Nume original: LEGO Ninjago Movie City Chase Toy.
Număr piese: 233 buc.
Număr minifiguri: 5 buc.
Colecţie: Lego Ninjago.
Subtemă: Movie.
Anul lansării: 2016.

Greutate: 340 g.
Dimensiuni: 26 x 6 x 19 cm.

Vârstă recomandată: 7 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie