Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Friends Centrul de călărie din pădure 41683 - 511 piese

  • Marca: LEGO Friends
  • Cod produs: TOY-004642
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Friends

Descriere

LEGO® Friends Centrul de călărie din pădure 41683 - 511 piese.

LEGO Friends Centrul de călărie din pădure (41683) este setul perfect pentru copiii pasionați de animale și de jocul pe roluri.
Ferma de cai cu 3 niveluri este plină de accesorii și figurine care vor încuraja povești noi cu animale.

Copiii pot explora pădurea pe căluți alături de Mia, fratele ei Kevin și Savannah care este însoțită de câinele ei ghid Goldie.
La fermă, micii constructori își pot crea povești în care îngrijesc căluții sau se relaxează în casa din pădure cu bucătărie, dormitor și sufragerie.
Distracția continuă și afară unde se construiește un foc de tabără la care vor sta mini-păpușile să povestească și să mănânce bezele pe băț.
Setul include multe accesorii care vor spori joaca creative, iar etajul al 2 lea este detașabil pentru acces la interior.

De la știință și tehnologie, la artă și natură, fiecare personaj LEGO Friends are o pasiune specifică.
Fă-le cunoștință copiilor cu fetele din Orașul Heartlake, locul unde vor lega prietenii speciale și își vor explora pasiunile.

LEGO Friends Centrul de calarie din padure 41683:
Iubirea copiilor pentru animale va crește și mai mult cu Centrul de călărie din pădure LEGO Friends (41683), unde vor putea îngriji animale, explora natura și petrece timp alături de prieteni.
Include 7 figurine: mini-păpușile Mia și Savannah, o micro-păpușă Kevin, un câine, un ponei și 2 figurine cai cu capul articulat.
Ferma pe 3 niveluri are un grajd de cai la parter și o bucătărie, un dormitor și o sufragerie la etaje. Afară, se găsește o căsuță pentru cățel și un foc de tabără cu bezele pe băț.
Acest set din 511 piese reprezintă un cadou excelent pentru orice ocazie, destinate copiilor cu vârsta de la 7 ani în sus care adoră animalele.
Printre accesorii se numără: căști de călărie, șei, o furcă, o perie, o mătură, ustensile de bucătărie, bezele și un baston alb pentru Savannah.
Centrul de călărie măsoară peste 26 cm înălțime, 22 cm lungime și 12 cm lățime.
Centrul de călărie din pădure poate fi combinat cu seturile LEGO Friends Căsuța din pădure (41679), Rulotă de camping și barcă (41681) și Cascada din pădure (41677) pentru și mai multe povești pline de aventuri în aer liber.

Număr piese: 511 buc.

Greutate: 1 Kg.
Dimensiuni: 54 x 28 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 7 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie