Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Friends Cafeneaua de adoptat animale 41699 - 292 piese

169,90 RON
  • Marca: LEGO Friends
  • Cod produs: TOY-004636
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Friends

Descriere

LEGO® Friends Cafeneaua de adoptat animale 41699 - 292 piese.

Ajută copiii să ofere animalelor un cămin cu jucăria de colecţie LEGO® Cafeneaua de Adoptat Animale (41699).
Copiii de 6 ani şi mai mari iubitori de animale o pot ajuta pe Priyanka să salveze animalele abandonate şi să le aducă la centrul de adopţie, iar acolo le pot îngriji şi se pot juca cu ele.
Ei vor adora să aleagă un animal de companie pentru Olivia.

Plin de elemente ce iniţiază joaca.
Acest set de joc creativ va stimula imaginaţia copiilor pentru a oferi ore întregi de poveşti distractive.
Include o cafenea şi o zonă cu scaune în aer liber unde personajele LEGO Friends pot crea legături afective cu animalele, plus o zonă de recepţie primitoare.
Copiii pot merge cu tricicleta de salvare prin oraş pentru a căuta animale abandonate sau pot antrena animalele în sala de sport.
Setul are chiar şi o uşă simpatică prin care animalele pot trece oricând doresc!

Construcţie pentru era digitală.
Copiii pot folosi aplicaţia LEGO Instrucţiuni de construcţie pentru a mări, a roti şi a vizualiza modelul în modul special fantomă, pentru un proces de construcţie LEGO care ajută chiar şi începătorii LEGO să se simtă ca nişte maeştri constructori.

LEGO Friends Cafeneaua de Adoptat Animale 41699:
Cauți un cadou pentru copiii iubitori de animale? – Setul LEGO Friends Cafeneaua de Adoptat Animale (41699) este gândită să-i bucure pe copiii care adoră animăluțele de jucărie și seturile de joacă ce le inspiră imaginația.
Plin de elemente captivante – Jucăria include 2 mini-păpuși, 1 câine, 1 cățel și 1 pisicuță de jucărie, o tricicletă de salvare, un centru de adopție de animale și o cafenea cu locuri afară și la interior.
Multe idei de joacă – Copiii pot salva animalele din oraș cu LEGO® Friends Olivia, să le îngrijească la centru, să servească mâncăruri și băuturi și să găsească stăpâni noi pentru animalele salvate.
Detalii autentice – Semnul „adopt me”, sticluța pentru hrană, baia pentru animale și cutia cu scrisoare de adopție sunt detalii creative ce-i ajută pe copii să inventeze povești cu animăluțe.
Cadoul grozav pentru iubitorii de animale de la 6 ani în sus – Acest set cu animale va încânta orice băiat sau fată care adoră să se joace cu animele de jucărie.
Colorează dormitoare – Având 13 cm înălțime și 22 cm lățime, acest set creativ este ideal ca piesă de expoziție, datorită semnului uriaș cu o pisică și un câine de pe acoperișul centrului.

Număr piese: 292 buc.

Greutate: 520 g.
Dimensiuni: 35.5 x 19 x 7 cm.

Vârstă recomandată: 6 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie