Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Friends Locul de joacă al animalelor 41698 - 210 piese

  • Marca: LEGO Friends
  • Cod produs: TOY-004633
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Friends

Descriere

LEGO® Friends Locul de joacă al animalelor 41698 - 210 piese.

Încântă copiii care iubesc câinii, oferindu-le în dar setul LEGO® Friends Locul de joacă al animalelor (41698).
Copiii grijulii de 5 ani şi mai mari vor avea parte de ore-n şir de joacă distractivă pe roluri, venind alături de LEGO Friends Andrea şi jucându-se cu animalele pe terenul de joacă plin de culoare.
Plin de detalii fanteziste, locul de joacă are o intrare cool cu turnichet, un carusel, un tobogan, un zid de escaladat şi un balansoar. Include chiar şi o lopată şi un tomberon cu care copiii pot curăţa în urma câinilor!

Cadouri creative pentru copii.
Jucăriile de colecţie din oraşul Heartlake sunt însoţite de personaje familiare şi eroi cotidieni, fiind cadouri creative ideale pentru zile de naştere sau pentru ocazii speciale, destinate copiilor care iubesc animalele şi au o imaginaţie bogată.
Copiii fără experienţă cu jucăriile LEGO vor adora ghidul digital de construcţie disponibil în aplicaţia gratuită LEGO Instrucţiuni de construcţie. Copiii pot mări, roti şi vizualiza modelul pe măsură ce construiesc versiunea reală.

LEGO Friends Locul de joaca al Animalelor 41698:
Un cadou creativ pentru micii iubitori de animale – Cunoști un copil iubitor de câini? Răsfață-l cu această jucărie LEGO Friends Locul de joacă al animalelor (41698), ce conține echipamentul necesar jucatului inventiv cu animalele
Exact ca în realitate – Acest set de joacă cu animăluțe include detalii simpatice, precum un carusel, un tobogan, un zid de escaladat, un balnsoar, un eleșteu și o intrare drăguță cu boltă.
Elemente extra – Conține o mini-păpușă LEGO® Friends Andrea, o micro-păpușă Liz și 3 figurine căței, plus o lopată, o mătură, un răhățel și o minge.
Cadou de zi de naștere ideal pentru iubitorii de animale – Oferă setul cadou unui copil de la 5 ani în sus.
Proiectat și pentru expoziție – Turnul cu tobogan are 13 cm înălțime și 10 cm lățime, fiind totodată un model colorat atractiv când este expus.
Construcție interactivă – Folosind aplicația LEGO Building Instructions gratuită, constructorii pot mări și roti versiunea digitală a modelului pe măsură ce-l construiesc.

Număr piese: 210 buc.

Greutate: 340 g.
Dimensiuni: 26 x 19 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 5 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie