Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Friends Târgul de magie 41687 - 361 piese

  • Marca: LEGO Friends
  • Cod produs: TOY-004631
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Friends

Descriere

LEGO® Friends Târgul de magie 41687 - 361 piese.

Adu distracţia târgului în camera copiilor cu setul Târgul de magie (41687).
Include o mulţime de construcții creative precum un chioşc de îngheţată, un căruţ mobil pentru pictură pe față, o fereastră pentru bilete şi o barieră rotativă de intrare - exact ca la un carnaval adevărat!
Poți chiar să faci un truc magic de levitaţie!

Setul vine cu o micropăpuşă şi 2 minipăpuşi îmbrăcate în costumaţii magice - una cu faţa pictată şi una cu pelerină de magician.
Micuţii îşi pot imagina că merg la târg, că lucrează la târg sau că sunt magicieni - rotind un buton, ei o pot face pe Emma să ”plutească” în aer, un truc pe care copiii vor fii încântaţi să-l arate familiilor lor.
Pot lua această jucărie LEGO la întâlnirile cu prietenii pentru a-i uimi cu puterile lor magice! Elementele care lucesc în întuneric sunt o surpriză în plus și prind viaţă când se stinge lumina!
Transportă copiii în lumea pasionantă a oraşului Heartlake, unde se pot distra la nesfârşit în compania fetelor magice LEGO Friends.

LEGO Friends Targul de magie 41687:
Adu acasă magia carnavalului cu Târgul de Magie LEGO friends (41687). Acest set include 4 chioșcuri de carnaval cu un truc de magie pe care copiii îl pot folosi pentru a-și impresiona prietenii sau familia.
Cu 2 minipăpuși LEGO Friends și o micropăpușă, acest set oferă multe posibilități de joacă pe roluri. Pentru a adăuga un strop de magie în plus, setul mai include și piese fosforescente care emit lumină atunci când stingi becurile!
Poți servi înghețată, picta fețe sau cumpăra un bilet pentru târg, și poți lua cu tine la drum secțiunea cu truc magic pentru a îți impresiona prietenii cu puterile tale ”magice”!
Acest set LEGO Friends va fi cadoul ideal pentru copiii de minim 6 ani cu ocazia unei zile de naștere sau a unei sărbători.
Setul întreg de chioșcuri măsoară peste 14 cm înălțime, 31 cm lățime și 6 cm lungime. Chioșcul cu truc magic măsoară peste 11 cm înălțime, 8 cm lățime și 9 cm adâncime.
Poate fi conectat la seturile LEGO Friends Roller Coaster magic 41685, Acrobații Magice 41686, Caravana Magica 41688, sau Ferris Wheel magic si tobogan 41689 pentru și mai multă distracție!

Număr piese: 361 buc.

Greutate: 300 g.
Dimensiuni: 28 x 26 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 6 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie