Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Friends Centrul de îngrijire a animalelor 41718 - 593 piese

  • Marca: LEGO Friends
  • Cod produs: TOY-004623
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Friends

Descriere

LEGO® Friends Centrul de îngrijire a animalelor 41718 - 593 piese.

Cunoşti pe cineva înnebunit după prietenii patrupezi? Oferă în dar Centru de Îngrijire a Animalelor (41718) copiilor de 7+ ani iubitori de animale. Include 4 animale, inclusiv un câine de jucărie, 3 mini-păpuşi şi o micro-păpuşă, şi este plin de detalii fermecătoare.

Detalii încântătoare.
Începând cu uşile din faţă - una pentru mini-păpuşi şi cealaltă pentru animale - copiii vor adora să exploreze toate elementele acestui cadou LEGO® Friends.
Ei se vor distra învăţând câinele să execute trucuri noi, ducându-l în cursa de agilitate şi învăţându-l să meargă pe skateboard. Drept recompensă, animalele pot coborî pe un tobogan colorat şi se pot răcori în piscină.

Construcţie digitală distractivă.
Jucăriile din oraşul Heartlake cuprind detalii din lumea reală pentru a ajuta micii constructori să-şi exploreze pasiunile.
Această jucărie de colecţie include, de asemenea, instrucţiuni de construcţie interactive, disponibile în aplicaţia gratuită LEGO Instrucţiuni de construcţie.
Instrumentele cu zoom şi rotire permit copiilor să vizualizeze modelul pe măsură ce construiesc.

LEGO Friends Centrul de Ingrijire a Animalelor:
Un cadou pentru copiii iubitori de animale – Oferă ore de distracție creativă cu LEGO Friends Centru de Îngrijire a Animalelor (41718), în care micii constructori își pot dresa animalele și să iasă cu prietenii.
Multe lucruri de explorat – Centrul de 2 nivele include 4 personaje și 4 animale de jucărie, inclusiv o figurină iepure.
2 etaje de distracție – La interior, copiii pot bifa prezența pe tabletă, să-și îmbăieze și coafeze animalele de companie, să le dea o recompensă din borcanul de fursecuri sau să petreacă timp cu prietenii în zona recepției.
Stârnește imaginația – Vine la pachet cu o tonă de accesorii, precum un broccoli, un morcov, recompense de câini, șampon și perie, dar și mizerie de strâns în urma câinilor.
Cadou creativ – Acest de joacă este destinat copiilor cu vârstă de la 7 ani în sus care adoră proiectele de construcție provocatoare.
Superb de expus după joacă – Acest cadou pentru copii are 20 cm înălțime, 34 cm lățime și 21 cm adâncime și poate fi astfel o piesă de expoziție colorată datorită toboganelor galbene și roz.
Sporește distracția – Instrucțiunile digitale pentru construcție disponibile în aplicația gratuită LEGO Building Instructions le oferă copiilor instrumente prin care măresc și rotesc construcția în modul fantomă.

Număr piese: 593 buc.

Greutate: 1.05 Kg.
Dimensiuni: 48 x 28 x 7.5 cm.

Vârstă recomandată: 7 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie