Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Friends Școala de Arte a Emmei 41711 - 844 piese

  • Marca: LEGO Friends
  • Cod produs: TOY-004621
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Friends

Descriere

LEGO® Friends Școala de Arte a Emmei 41711 - 844 piese.

Inspiră-i pe copii să fie creativi cu setul LEGO Școala de Artă a Emmei (41711), un cadou grozav pentru copiii de 8+ ani.
La interiorul acestei clădiri frumoase găsești 3 etaje pline de jucării de artă, unde băieții și fetele se joacă alături de LEGO Friends Emma în timp ce învață despre arta ceramică, modă și printare 3D.
Acest set de joacă include numeroase detalii adorabile: roata de olărit se învârte când miști mânerul, camera foto include 2 obiective iar manechinul articulat poate fi rotit pe stand.
Clădirea construită în stil francez, cu ferestre largi și semn la intrare format dintr-o pensulă și un creion, este o lucrare de artă în sine!
Copiii o pot face și mai frumoasă decorând-o cum vor cu plăcile LEGO DOTS incluse.
Acest set include un ghid ilustrat de construcție și instrucțiuni digitale interactive care oferă funcții de zoom și rotire pentru a vizualiza modelul din orice unghi în timp ce construiești.
Poți chiar să și salvezi cât ai progresat cu construcția în caz că vrei să iei o pauză.
E disponibil în aplicația gratuită LEGO Building Instructions pentru telefon și tabletă.

LEGO Friends Scoala de Arta a Emmei:
Cadou artistic pentru copiii creativi – lasă copiii să își exprime creativitatea cu setul LEGO Friends Școala de Artă a Emmei (41711), o construcție mare cu 4 studiouri de artă la interior.
Ce e în cutie? - cele 844 de piese ale setului alcătuiesc o clădire cu 3 etaje cu săli de artă de explorat, plus un sortiment colorat de jucării de artă și 3 personaje LEGO Friends.
Încurajează joaca creativă – accesorii precum manechinul articulat, camera foto, bobinele de bumbac, pânza de pictură, pensulele și vopseaua spray vor inspira nenumărate ore de joacă.
Un cadou minunat pentru copiii de 8+ ani.
Clădirea măsoară peste 25 cm înălțime, 23 cm lățime și 8 cm lungime.

Număr piese: 844 buc.

Greutate: 1.1 Kg.
Dimensiuni: 48 x 28 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie