Tip Top Toys telefon contact

LEGO® Friends Heartlake City Shopping Mall 41450 - 1032 piese

  • Marca: LEGO Friends
  • Cod produs: TOY-004620
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO Friends

Descriere

LEGO® Friends Heartlake City Shopping Mall 41450 - 1032 piese.

Surprinde copiii pasionați de shopping cu setul LEGO Friends Heartlake City Shopping Mall (41450)! Include 6 personaje: Olivia, Emma, June, Robert, Henry și Sophie.
Copiii vor adora să exploreze magazinele și zona de food court alături de Emma și familia sa.

Acest mall nu are doar magazine de haine.
Sunt 5 magazine care acoperă o grămadă de interese ale copiilor, de la mâncare și muzică, la tehnologie și jucării.
Conține și 2 secțiune de joacă individuale pentru a extinde distracția.
Cabina foto și scena rotativă de prezentări de modă sunt separate de modelul principal, fiind jucării interactive pentru copii – sunt suficient de mici pentru a fi transportate în rucsac, atunci când aceștia merg la școală sau în vizită la prieteni.

Copiii se vor bucura de provocarea de a construi acest set din 1,032 de piese – procesul de construcție este la fel de distractiv ca și joaca ce urmează după!
Acest set cu 3 niveluri va ocupa o poziție centrală în camera copiilor și îi va impresiona garantat pe prietenii care vin în vizită!

LEGO Friends Heartlake City Shopping Mall:
Acest set de joacă LEGO Friends include magazine, o cabină foto, un stand de modă și o zonă de food court și este dotat cu detalii istețe care îi vor încuraja pe copii să recreeze o zi cu familia la mall-ul din Heartlake City.
Setul LEGO Friends Heartlake City Shopping Mall (41450) include 6 personaje – 4 mini-păpuși, o micro-păpușă și o figurină bebeluș LEGO Friends – plus accesorii care vor da viață jocului LEGO.
Mall-ul are 5 magazine care acoperă o varietate de interese: tehnologie, muzică, fashion și jucării. La nivelul 3 al acestui set de joacă se află un food court cu un stand de răcoritoare și un restaurant de noddles.
Detaliile includ un ATM și o cameră pentru mamă și copil, magazine pline cu accesorii realiste, o scară rulantă și un tobogan care conectează nivelul 2 cu nivelul 3.
Încântă micii constructori, cu vârsta de la 8 ani în sus, care adoră să meargă la shopping cu acest cadou incredibil. Este o jucărie excelentă, oferindu-le ocazia de la petrece timp la mall alături de cei mai buni prieteni.
Heartlake City Shopping Mall măsoară peste 26 cm înălțime, 40 cm lungime și 16 cm lățime.

Număr piese: 1032 buc.

Greutate: 1.7 Kg.
Dimensiuni: 58 x 38 x 9 cm.

Vârstă recomandată: 8 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie