Tip Top Toys telefon contact

LEGO® City Camion de pompieri 60279 - 87 piese

  • Marca: LEGO City
  • Cod produs: TOY-004374
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Etichete:   LEGO, LEGO City

Descriere

LEGO® City Camion de pompieri 60279 - 87 piese.

Sporește joaca copiilor în orice zi cu setul LEGO® City Camion de pompieri (60279).
Acest camion de pompieri poate vira la stânga și la dreapta dacă este înclinat.
Copiii pot înlătura din drum piesele de bușteni în flăcări cu plugul camionului și să tragă cu elemente de apă pentru a stinge incendiul.
Alături de un pompier în scenă, jucăria aceasta aprinde imediat imaginația copiilor.

Acest camion de pompieri vine alături de un manual de asamblare tipărit și Instructions PLUS, un ghid interactiv de construcție cu funcții de mărire și rotire care-i ajută pe micii constructori LEGO să devină maeștri în asamblări.
Instructions PLUS face parte din aplicația gratuită LEGO Building Instructions pentru smartphone și tabletă.

Cu seturile LEGO City de pompieri, copii se pot bucura de aventuri inventive și scenarii pline de acțiune care reflectă situații din viața reală.
Gama largă de clădiri detaliate, vehicule realiste și personaje colorate îi aduc pe copii într-o lume în care creativitatea și imaginația lor prosperă.

Camionul acesta de pompieri este o alegere inspirată pentru a le prezenta copiilor palpitanta lume LEGO City, unde pot deveni eroi de zi-cu-zi jucându-se cu scenarii realiste de joacă. Recomandat copiilor de la 5 ani în sus.
Ce conține cutia? LEGO® City Camion de pompieri (60279) include un camion de pompieri cu direcție, un plug și un furtun de apă. Găsești în cutie și bușteni în flăcări și o minifigurină pompier cu o cască modernă.
Copii pot vira mașina înclinând-o la stânga sau dreapta, să înlăture flăcările LEGO cu plugul din față și cu piesele de apă din furtul de apă ce poate fi acționat.
Acest set LEGO cu pompier poate fi un mic cadou trăznet pentru orice ocazie. Este perfect pentru băieții sau fetele de minim 5 ani cu abilități de construcție minime.
Construit, camionul de pompieir măsoară 6 cm înălțime, 10 cm lungime și 5 cm lățime.
Accesoriile LEGO incluse sunt un megafon, o cască de pompier și bușteni cu elemente de foc.
Conține un ghid de asamblare tipărit precum și digital prin componenta Instructions PLUS a aplicației gratuite free LEGO® Building Instructions de pe smartphone sau tabletă – ghidul interactiv care îi învață pe copii să devină profesionești la construit!

Număr piese: 87 buc.

Greutate: 230 g.
Dimensiuni: 26 x 17 x 6 cm.

Vârstă recomandată: 5 ani +.

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie